Langkawi

Een vakantie op Langkawi is heel geschikt voor een strandvakantie. Het is een prachtig tropisch eiland met bountystranden. In het binnenland is veel dichte jungle. De Langkawi-archipel bestaat uit het hoofdeiland Langkawi en bijna honderd omliggende eilanden, waarvan er slechts drie bewoond zijn. Het eiland heeft een oppervlakte van 497 vierkante kilometer en heeft 62.000 inwoners. De bevolking van Langkawi bestaat, in tegenstelling tot het naburige Penang, uit echte Maleisiërs. De mensen zijn er erg vriendelijk en ontspannen. De eilanden zijn een paradijs voor vogel –en vlinderliefhebbers. U zult op Langkawi zeker tot rust komen tijdens een rondreis Maleisië.

  

Excursies Langkawi

Combineer een strandvakantie op Langkawi met leuke excursies. Zo kunt u tijdens een dinercruise aan boord van een zeilschip genieten van een heerlijke barbecue, terwijl u de zonsondergang tegemoet vaart. Een excursie naar het mangrovegebied is ook zeker de moeite waard. U kunt ook met de naar de top van Mount Machinchang. Het uitzicht is adembenemend, u ziet zelfs de waterval van de Seven Wells. Onderweg kunt u eventueel uitstappen en door de bossen verder lopen naar het hoger gelegen station. U kunt ook grotten bezoeken, maar meestal moet je wel met een boot naar een grot. Een andere mogelijk is om taxfree te winkelen. Veel producten zijn goedkoper dan in de rest van Maleisie, dus u kunt er zeker slagen voor een souvenir als aandenken aan uw rondreis Maleisië.

 

 

Langkawi duiken

Langkawi is een geschikte bestemming voor een strandvakantie, maar u kunt er niet duiken of snorkelen. U kunt wel 45 minuten varen met de boot naar het eiland Pulau Paya, maar dat is wel vrij toeristisch. Een andere mogelijkheid is om met de boot naar het Thaise eiland Koh Lipe te gaan, wat een uur varen is. De eilanden aan de oostkust zijn wel heel geschikt voor een duikvakantie in West-Maleisië (beste reistijd tussen april en oktober).

Tijdens deze rondreizen reist u naar Langkawi
Pangkor-laut-Sea-Villla121(9)
West-Maleisië | Voorbeeldreis 5

Rondreis West-Maleisië in Luxe

Een perfecte kennismakingsreis langs de westkant van West-Maleisië waarin u in de meest luxueuze hotels zult verblijven.

Cameronhighlands123(9)
West-Maleisië | Voorbeeldreis 4

Rondreis Oerwouden, theeplantages en stranden

Eén van de meest favoriete reizen door West-Maleisië. U bezoekt op een rustig tempo de leukste bezienswaardigheden van de westkant van West-Maleisië. Cultuur, natuur en strand vormen de uitgangspunten van deze reis.

maleisie-tamannegara-hangbrug1(9)
West-Maleisië | Voorbeeldreis 2

Rondreis Hoogtepunten van West-Maleisië

Een prachtige en complete rondreis, waarin u kennismaakt met al het moois dat West-Maleisië te bieden heeft. De reis start aan de westkust met een aantal dagen strand op het eiland Langkawi.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.