Durban, Quarters on Florida

Zuid-Afrika

Vier historische huizen uit het Victoriaanse tijdperk vormen het luxe boutique hotel Quarters on Florida in Durban. Met winkels, veel restaurants en gezellige terrasjes op Florida Road pal voor de deur.

Locatie

Op de hoek van hip en trendy Florida Road met Argyle, in de wijk Morningside, ligt Quarters on Florida, met pal voor de deur vele restaurants, terrasjes en wat winkels. Het staat bekend als Durban’s ‘Dining City’ waardoor het vooral in de weekenden ’s avonds nogal druk kan zijn. U merkt er niet zoveel van, want de ramen van het hotel hebben dubbel glas.

Accommodatie

Quarters on Florida bestaat uit vier Victoriaanse huizen, die na een grondige renovatie weer in volle glorie stralen. Het luxe boutique hotel heeft 24 relatief kleine kamers, in een prettige inrichting van moderne comfort met een koloniale ambiance. Geen overdreven luxe maar gewoon sfeervol en compleet met onder andere airconditioning, badkamer met douche of bad, wifi en koffie- en theefaciliteiten. U heeft de keuze uit een standard of superior kamer. Qua inrichting eigenlijk niet zo heel verschillend. De superior kamer is gewoon iets groter. Quarters on Florida is een mooi, kleinschalig stadshotel met een historisch karakter maar wel erg jammer dat het geen zwembad heeft.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën