Hazyview, Summerfield Rose Retreat

Zuid-Afrika

“Barefoot luxury”, dat is de slogan die u overal terugziet in reclame-uitingen van het Summerfield Rose Retreat. Luxe, maar zonder poespas, vooral u thuis voelen is belangrijk! Dineer ’s avonds onder de bomen aan de oever van de rivier in het bijbehorende restaurant. Dertien compleet ingerichte tenten met veel privacy, staan voor u klaar om de nacht door te brengen.

Locatie

Summerfield Rose Retreat is idyllisch gelegen aan de oever van de Sabie-rivier. Het Kruger Park is in slechts tien minuten rijden te bereiken en ook de Panorama route is goed te doen vanuit Hazyview. Maar plan op dit prachtige plekje vooral ook een extra nacht in om gewoon van de Retreat zelf te genieten. Wandel zeker mee met de rondleiding over de farm.

En in de omgeving zijn zoveel activiteiten te ondernemen, denkt u aan: microlight vluchten, golf, cruises, ziplinen, paardrijden, quadrijden, raften, abseilen, canyoning, boogschieten, kajakken, mountainbiken en wandelen.

Accommodatie

Summerfield Rose Retreat is een familiebedrijf. Op een boerderij waar macadamia noten en lychees verbouwd worden, is een hotel gevestigd.

Er zijn dertien “kamers”. Kamers met recht tussen aanhalingstekens, want uw verblijf hier is een heel bijzonder. U slaapt niet in een gewone kamer, maar in een luxe, compleet ingerichte tent. Hierdoor ervaart u de natuur nog beter. Als u wakker wordt hoort u de vogels tjilpen en misschien wel een nijlpaard snuiven.

Alle units zijn voorzien van airconditioning met extra dak ventilatoren, hebben een dubbele wastafel, een buitendouche en een luxe bad. Er is een haardroger. Bovendien is er een koelkast, er zijn faciliteiten om koffie en thee te zetten. Uw waardevolle spullen legt u in de kluis in uw tent.

 

Kamertypes:

  • Tented suites.
  • Luxury suite tent, iets ruimer en luxer dan de Tented suites. De voorkant kan geheel geopend worden.
  • Forest suite, deze suite is iets luxer en groter dan de Tented suites. Behalve airconditioning is er ook verwarming voor de koude momenten. Er staat een bureau.

 

Een bijzonder feitje: bij Summerfield Rose Retreat wordt gin geproduceerd. In 2018 is men hier mee begonnen en de vier verschillende soorten Duke Gin zijn nu al vermaard.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Spa
  • Lounge en bibliotheek
  • Winkeltje
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën