Mkuze, Ghost Mountain Inn

Zuid-Afrika

Ghost Mountain Inn is een knus familiehotel, gelegen aan de voet van de gelijknamige mystieke berg, nabij het Mkuze Wildreservaat en het Jozinimeer.

Locatie

Ghost Mountain Inn stamt uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Steeds meer reizigers namen de stoffige weg tussen Hluhluwe en Swaziland, waarop de familie Rutherfoord besloot om hun woonhuis uit te breiden met een herberg. De centrale ligging van het hotel maakt dat een aantal belangrijke trekpleisters op korte afstand ligt, waaronder het Jozinimeer, Mkuze Wildreservaat, Kosi Bay, Hluhluwe-Imfolozi Park en het iSimangaliso Wetland Park.

Accommodatie

Vandaag de dag is GhostMountain Inn uitgegroeid tot een geliefd vakantiehotel voor het hele gezin. Ondanks dat het hotel meer dan 50 kamers heeft, variërend in grootte en indeling, heeft GhostMountain Inn haar intieme karakter behouden. Eigenlijk verraadt alleen de parkeerplaats voor het hoofdgebouw de grootte van deze voormalige herberg. Alle kamers hebben een warme ambiance en zijn compleet ingericht met badkamer, ligbad en/of douche. Ze hebben uitzicht op de tuin met een kleine patio of terras. Sommige kamers zijn gelegen bij het zwembad, andere meer verspreid in de uitgestrekte tuin waar hoge bomen schaduwrijke plekken creëren. Aan de rand van de tuin, verbergt een dichte haag van rietplanten een groot meer. Hier kunt u een boottocht tijdens zonsondergang maken of op een wandeling rondom het meer turen naar de vogels aan de oever. Jean, de eigenzinnige ranger van GhostMountain Inn, maakt uw excursie tot een hoogtepunt. Wat straalt ze een enthousiasme en passie!

 

Kamertypen:

 

  • Standard Room. De 22 originele kamers (25m2) van het hotel liggen aan de tuin en bij het zwembad.

 

  • Superior Room. Deze 19 kamers zijn iets luxer en groter (30m2) en hebben uitzicht op het meer en de Lebombo bergen. De badkamer heeft een bad en aparte douche.

 

  • Garden Room. Hetzelfde als de Superior maar dan groter (34m2). Deze 7 kamers hebben een lounge met sofa en badkamer met een bad en aparte doucheruimte.

 

  • Suite. Een compleet ingerichte suite (122m2) met woonkamer, slaapkamer en aparte kleedkamer. De badkamer heeft een vrijstaande badkuip en in de eigen tuin vindt u een buitendouche.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Tuin
  • Parkeergelegenheid
  • Safari’s, boottochten en wandelingen
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën