Damai, Permai Rainforest Resort

Borneo

Het Permai Rainforest Resort is een bijzonder eco-resort gelegen in de jungle en aan het strand. Hoog in de bomen zijn comfortabele boomhutten gebouwd; een bijzondere plek om te overnachten. Vanaf het terras van uw boomhut heeft u prachtig zicht op de zee en geniet u van de vele eekhoorntjes en vogels die ook hoog in de bomen wonen. Het Permai Rainforest Resort is uitermate geschikt voor actievelingen en avonturiers; er wordt een keur aan leuke activiteiten aangeboden. Dit resort is niet geschikt voor jonge kinderen.

Locatie

Gelegen naast het kleine centrum van Damai, aan het strand en in de jungle aan de voet van Mount Suntabong. Damai ligt op circa een half uur rijden vanaf Kuching.

Accommodatie

De 10 boomhutten zijn van alle comfort voorzien. Hoog in de bomen (u klimt met een vaste trap omhoog) vindt u deze bijzondere sfeervolle kamers met terras met uitzicht over zee. Vanuit uw bed (queensize of twee éénpersoonsbedden) heeft u door de grote glazen ramen zicht op zee. De boomhutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, airconditioning, ventilator, koffie- en theefaciliteiten en een minibar. In de boomhutten kunnen maximaal 2 personen verblijven.

Let op! De eigenaren van deze accommodatie zijn islamitisch. Er wordt hier geen alcohol verkocht.

Voorzieningen

Het Permai Rainforest Resort grenst aan twee rotsachtige baaien met kleine privé zandstranden. Huur een kajak om door de branding te peddelen, of ga suppen (de rage van dit moment). Liever de jungle verkennen? In het Permai Rainforest Resort start een jungle trail van 1,5 kilometer die u onder andere langs een kleine waterval voert. Daarna heerlijk afkoelen in het kleine natuurzwembad dat gevuld wordt met water dat vanaf Mount Suntabong naar zee stroomt. Geen hoogtevrees? Dan is de “High Ropes Course” in het resort een mooie uitdaging. Op 6 tot 12 meter hoogte klautert u over 10 obstakels van boom naar boom. En aan het einde roetsjt u naar beneden via de 63 meter lange “Flying Fox”.

Andere activiteiten die worden aangeboden: fietsverhuur, beklimming van Mount Suntabong, diverse boottochtjes (snorkelen, dolfijnen of krokodillen spotten, mangrovetours (vuurvliegjes!) enzovoorts. In het café-restaurant "The feeding Tree" worden zowel lokale als westerse gerechten geserveerd. Genieten van een maaltijd en/of een drankje op het terras tussen de bomen met zicht op zee. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën