terug naar het overzicht

Rondreis Onbekend Borneo

Maatwerk, alles kan!
Lara
Lara Huisenga
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Prijsindicatie: vanaf € 2115,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 13 dagen / 12 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

In het kort over Onbekend Borneo

Tijdens deze reis krijgt u een goed beeld van het prachtige Sarawak. U ziet neusapen in het Bako National Park en bezoekt de Iban stammen in het gebied rond het Batang Ai stuwmeer. U slaapt hier middenin de jungle! Hierna reist u verder naar de plaats Sibu waar maar weinig toeristen komen.

In Lamin Dana ervaart u de Melanau cultuur van zeer dichtbij voordat u doorreist naar de indrukwekkende grottenstelsels in Niah National Park. Aan het einde van de reis kunt u heerlijk bijkomen in een kleinschalig resort aan het strand van Damai.

rijst-mukah-borneo(10)

Route

Borneo, Sarawak

Dag 1      Kuching

Dag 2      Bako National Park

Dag 3      Kuching

Dag 4      Batang Ai, Nanga Sumpa

Dag 5      Batang Ai, Nanga Sumpa

Dag 6      Sibu

Dag 7      Lamin Dana (Mukah)

Dag 8      Bintulu

Dag 9      Miri

Dag 10    Damai Beach

Dag 11    Damai Beach

Dag 12    Damai Beach

Dag 13    Vertrek Damai Beach

bloem555(11)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

sarawak-bako-strand-maleisie(10)

Tips

  • Vindt u de accommodatie in Bako National Park te eenvoudig? U kunt er ook voor kiezen om een dagexcursie naar Bako te maken. Aan het einde van de middag reist u dan weer terug naar Kuching.
  • Wilt u meer van onbekend Borneo zien? Voeg dan een paar nachten in Tanjung Datu National Park toe aan uw reisprogramma. Dit Nationale Park is in het uiterste zuiden van Sarawak gelegen, en alleen per boot bereikbaar. Gegarandeerd dat hier niet veel toeristen komen!
Informatiedagen

Informatiedagen

Welkom op ons kantoor in Monnickendam, waar wij onze informatiebijeenkomsten houden. Laat u informeren en inspireren voor uw reisplannen.


zaterdag 9 februari 2019 10:00 West-Maleisië
11:45 Maleisisch Borneo (Sarawak en Sabah)
zaterdag 11 mei 2019 10:00 West-Maleisië
11:45 Maleisisch Borneo (Sarawak en Sabah)
Lees meer

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. In Kuching en Damai Beach hebben wij goede middenklasse en luxueuze hotels geselecteerd, in Bako en Batang Ai verblijft u in eenvoudige jungle-lodges. In Sibu, Bintulu en Miri  in goede middenklasse hotels, en in Lamin Dana overnacht u in een guesthouse midden in een lokale Kampong; zie tabje Hotels.    

 

Vervoer

U wordt per minibus en bootjes naar uw plaatsen van bestemming gebracht. Sommige trajecten worden per binnenlandse vlucht afgelegd omdat de afstand te groot is om dit over land te doen.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.Het is dus een privéreis, geen groepsreis. Tijdens de transfers, boottochten en excursies reist u echter wel in kleine internationale groepjes. Per locatie zijn dit praktisch altijd andere reizigers. Privé reizen kan ook, maar de prijs is dan wel behoorlijk hoger.

 

De vluchten naar Maleisië

Vluchten naar Maleisië: wij regelen deze graag voor u.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.