Coffee Bay, Ocean View Hotel

Zuid-Afrika

Eenvoudig en degelijk hotel direct aan het maagdelijke zandstrand bij Coffee Bay in de Wild Coast. Dit vinden wij het beste hotel in Coffee Bay.

Locatie

‘In the middle of nowhere’ is precies waar Coffee Bay zich bevindt. Een gitzwarte rotskust, ongerepte stukken zandstrand, hier en daar lokale dorpjes van de Xhosa en wat verdwaalde koffieplantages. Trekpleister is de Hole in the Whall, een door erosie uitgeslepen gat in een rots aan zee. De woeste golven bulderen enthousiast op deze rotswand die u vanuit het hotel te voet kunt bereiken, deels over het strand. Een prachtige wandeling van zo’n 3 uur met mooie uitzichten brengt een gezonde blos op uw wangen. Heerlijk!

Accommodatie

Slaapplekken bij Coffee Bay zijn op een hand te tellen en ondanks zijn eenvoud en degelijkheid, steekt Ocean View Hotel er met kop en schouders bovenuit. Ook al is duidelijk te zien dat onstuimig weer en zeewind hun tol eisen. Ocean View is een echt familiehotel en erg geliefd bij lokale toeristen. Toegegeven, de kamers ogen best ouderwets, maar hebben een eigen badkamer, een plafondventilator en op de veranda een zitje. Prima toch? Ocean View is bovenal charmant en gelegen op een toplocatie, direct aan het strand. Als de zee te ruw is, dan kunt u altijd verkoeling zoeken in het zwembad of op een ligstoel in de tuin, onder de schaduw van melkhoutbomen.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wandelingen
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën