Port Elizabeth, Fifth Avenue Beach House

Zuid-Afrika

Comfortabel guesthouse in Port Elizabeth, gelegen in een rustige woonwijk vlakbij de gezellige boulevard. U wandelt in luttele minuten naar het strand.

Locatie

Summerstrand is een populaire woonwijk in Port Elizabeth met mooie huizen en tuinen, op loopafstand van het strand en de levendige boulevard. Het vliegveld is ongeveer een kwartiertje rijden. Port Elizabeth is zo’n beetje het start- of eindpunt voor de bekende Tuinroute, maar ook de toegangspoort tot malariavrije natuurparken en wildreservaten zoals Addo Elephant en Amakhala, waar u kunt speuren naar de Big Five.

Accommodatie

Fifth Avenue Beach House heeft 27 comfortabele kamers, verspreid over twee verdiepingen. Ze zijn eenvoudig maar netjes ingericht, zonder veel franje, maar met de belangrijkste faciliteiten, zoals een waterkoker voor koffie/thee, airconditioning, minibar, koelkastje, tv en wifi. Elk met een eigen badkamer met douche en/of ligbad. Het grote woonhuis is het hart van het guesthouse, met twee eet- en zitkamers. Vanaf het terras met hoge palmbomen kijkt u naar het zwembad en de weelderige tuin

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën