Tanjung Datu, Tanjung Datu National Park

Borneo

Zeer eenvoudige accommodatie met een geweldige ligging; midden in Tanjung Datu National Park. Omdat Tanjung Datu moeilijk te bereiken is, komen hier weinig toeristen. Dit is dé kans om een nog ongerept stukje van Sarawak te verkennen. Een fantastische ervaring, maar u moet er wel rekening mee houden dat er zo goed als geen faciliteiten zijn. In Tanjung Datu National Park gaat u echt 'back-to-basic'.

Locatie

In Tanjung Datu National Park; middenin de jungle. Op korte loopafstand van het strand. Vanaf Kuching rijdt u in anderhalf uur naar het havenplaatsje Sematan, hier kunt u nog even uw laatste inkopen doen, om vervolgens per houten speedboot in circa een uur over zee naar Tanjung Datu te varen.

 

Handig om mee te nemen: Een kleine tas voor uw overnachtingsbagage (uw koffer kan niet mee), zaklamp, handdoek, hoofdbedekking, anti-insectenmiddel met DEET, zonnebrand, sandalen/slippers, wandelschoenen, regenponcho, waterdichte zak voor uw elektrische apparatuur, snorkelmateriaal.

Accommodatie

In Tanjung Datu National Park overnacht u naar keuze (u hoeft ter plaatse pas te beslissen) in één van de eenvoudige, maar nette kamers in het rangergebouwtje of op een houten verhoging met overkapping op de campsite (matras, beddengoed en klamboe worden voor u klaargelegd). Een echt avontuur! Het sanitair deelt u met de weinige andere gasten. Er zijn westerse toiletten en douches met koud water.

Voorzieningen

Zowel op de campsite als in het rangergebouwtje is een keukentje met keukengerei dat u mag gebruiken. Hier bereidt uw gids uw maaltijden met de zelf meegebrachte etenswaren.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën