Hotels in het zuiden van Zuid-Afrika

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in het zuiden van Zuid-Afrika. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw rondreis door Zuid-Afrika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in het zuiden van Zuid-Afrika? Onze landendeskundigen Zuid-Afrika helpen u graag.

Franschhoek, Mont d'Or Franschhoek

Een aangename kleinschalige overnachtingsplek in het hart van Franschhoek. Een gerenoveerd 19e-eeuws Kaaps-Hollands woonhuis heeft diverse kamers met elk een eigen karakter.

Addo Elephant National Park, SANP Restcamp

Het Addo Elephant National Park is een wonderlijk safaripark. Als u denkt dat uw dag voorbij is als u in het restcamp arriveert, heeft u het mis. Hier begint het pas!

Addo Elephant National Park, Elephant House

Na een dag vol indrukken van uw safari in het Addo Elephant National Park, is het heerlijk om te relaxen bij het zwembad, nippend aan een cocktail of helemaal tot rust komen in de tuin.

Amakhala Game Reserve, Woodbury Tented Camp

Beschut en verborgen onder een dekbed van schaduwrijke bomen, liggen comfortabele tenten verspreid, compleet met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en een eigen douche en toilet.

Beaufort West, Lemoenfontein

Lemoenfontein heeft zijn charme uit 1850 bewaard: hoge plafonds, houten vloeren en romantische verandas met uitzicht over de Karoo.

Cintsa, Crawfords Beach Lodge

Zonder twijfel een van de gezelligste en toegankelijkste hotels in Cintsa, direct gelegen aan het verlaten strand van de ongetemde Wild Coast.

Cintsa, Prana Lodge

Prana Lodge is een idyllische schuilplaats in een dicht privéduinwoud aan de woeste Wild Coast.

Clanwilliam, The Longhouse

De witgekalkte stenen muren overdekt met een rieten dak roepen de sfeer op van een boerderij – in dit geval met comfortabele luxe.

Eva-Madikwe-Game-Reserve(9)
Eva
Zuid-Afrika is een veelzijdig land dat je absoluut moet bezoeken vanwege het bruisende Kaapstad, spannende safari’s en prachtige kustlijnen.
Contact met Eva
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Tijdens een inspectiereis naar Zuid-Afrika is mijn liefde voor Afrika ontstaan. Het prachtige landschap, de mensen, de geuren en het heerlijke eten.
Contact met Caroline
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid