Umhlanga, Zeranka Lodge

Zuid-Afrika

Charmant en kleinschalig guesthouse met zwembad, waar eigenaresse Marcelle u met enthousiasme verwelkomt. Achter in de tuin leidt een smal zandpad direct naar het strand van Umhlanga.

Locatie

Zeranka Lodge ligt bij het heerlijke strand van Umhlanga, de populaire badplaats zo’n 20 km noordelijk van Durban. Op loopafstand van het guesthouse vindt u restaurants en winkels. Op nog geen 10 minuten rijden, vindt u het Gateway Theatre of Shopping, een gigantisch modern winkelparadijs en entertainmentpaleis in één. Het bevindt zich in het hoger gelegen Umhlanga Rocks.

Accommodatie

Met zijn kwispelstaartje vrolijk heen en weer, begroet Jackson, de kleine teckel, steevast elke gast in Zeranka Lodge. De lounge heeft knusse fauteuils en is ingericht met mooie Afrikaanse elementen. Die Afrikaanse sfeer laat eigenaresse Marcella terugkomen in de comfortabele kamers. Ze zijn degelijk en compleet met badkamer met bad en/of douche en een klein keukentje. De kamers gelegen aan het zwembad en de tuin hebben een bescheiden terras. De poort achter in de tuin, loopt uit op een smal zandpaadje langs dichtbegroeid struikgewas. Hoort u de branding? Minder dan 100 passen en u belandt op het weidse strand.

Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën