Knysna, the Rex Hotel

Zuid-Afrika

Stijlvol, luxe hotel met 30 moderne kamers, strategisch gelegen in Knysna. Het is onderdeel van een klein uitgaansgebied met wat restaurants en winkeltjes.

Locatie

The Rex Hotel in Knysna, ligt vlakbij het gezellige centrum en de Waterfront aan de lagune. Linksaf loopt u richting de hoofdstraat en rechtsaf naar de Waterfront. Hiervandaan vertrekken boten voor een tocht op de lagune.

Accommodatie

Staal, glas, hout en strakke lijnen in een interieur van speels, modern design zorgen ervoor dat The Rex zich onderscheidt van andere hotels in de omgeving. De 30 kamers zijn eigenlijk kleine appartementen met een slaapkamer, lounge en badkamer met douche, ligbad en toilet. De meeste hebben ook nog een kitchenette. Sommige appartementen hebben twee slaapkamers en zijn daardoor ideaal voor gezinnen. Grote ramen met blindering en balkons bieden mooi uitzicht en lichtinval. De appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. De receptie en het restaurant bevinden zich op de begane grond. Een mooi hotel als u van modern houdt. The Rex Hotel heeft geen zwembad.

 

Kamertypen:

 

  • Standard Room. Deze 5 suites hebben een groot tweepersoonsbed, een zitgedeelte en een badkamer met douche. Twee suites hebben ook nog een ligbad.

 

  • Luxury Studio Apartment. De faciliteiten en aankleding zijn grotendeels hetzelfde als bij Standard waarbij de Luxury Studio Apartment ook nog een kitchenette heeft. Er zijn appartementen met één slaapkamer voor maximaal 3 personen (twee volwassenen en een kind tot 12 jaar) en met twee slaapkamers voor maximaal 6 personen (vier volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar). Deze kamers hebben ook allemaal een eigen balkon.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Wasservice
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën