Mapungubwe, Leokwe Camp

Zuid-Afrika

Leokwe Camp is het hoofdkamp van Mapungubwe National Park en is gelegen in het oostelijke deel van het park, op ruim 10 kilometer van de hoofdingang. Omdat Leokwe Camp geen restaurant of supermarkt heeft, is het belangrijk dat je onderweg al wat boodschappen hebt gedaan voordat je het park betreedt. Leokwe Camp heeft een zwembad met wat ligstoelen en een gezamenlijke braaiplek, waar je kunt barbecueën. 

               

Locatie

Het Camp ligt in Mapungubwe National Park, tussen de spectaculaire zandstenen heuvels. In de buurt van het kamp kan je genieten van het uitzicht over de samenvloeiing van de Shashe en Limpopo rivieren waar drie landen samenkomen. Ook zijn er verschillende picknickplaatsen in de buurt en is er een vogel-hut te vinden, waar je allerlei soorten vogels en zoogdieren kan bekijken. Uiteraard is dit een locatie om op gamedrive te gaan, op zoek naar wilde dieren.

Accommodatie

Bij Leokwe Camp overnacht je in een cottage. Deze huisjes zijn voorzien van airconditioning, een plafondventilator, eigen douches en barbecuefaciliteiten.

 

Kamertypen:

  • Cottage: 1 slaapkamer met 2 aparte bedden en eventueel een slaapbank voor een kind.
  • Family Cottage: 2 slaapkamers, één met 2 losse bedden en de ander met een queensize bed.
Voorzieningen
  • Buitenzwembad
  • Barbecuefaciliteiten
  • Gratis parkeergelegenheid

Er is geen wifi aanwezig bij deze accommodatie.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën