Franschhoek, Le Quartier Français

Zuid-Afrika

Gastvrijheid, luxe en oog voor detail maken Le Quartier Français al jaren tot een favoriete slaapplek in Franschhoek. Bovendien is in dit heerlijke boutiquehotel het bijzondere restaurant The Tasting Room gevestigd: een feestje voor uw smaakpapillen.

Locatie

Het hotel ligt aan Hugenuet Road, in het historische hart van Fransschoek. U slentert zo naar alle winkels, restaurants en galeries rondom het hotel. In de straatjes erachter liggen schilderachtige huisjes in Victoriaanse of Georgiaanse stijl. Aan boord van de Franschhoek Wine Tram kunt u talrijke wijnboerderijen bezoeken en wijnen proeven.

Accommodatie

In Le Quartier Français ervaart u een geslaagde mix van klassiek en modern design met frisse kleuren en onalledaagse behangmotieven aan de muur. Behalve een mooie tuin met zwembad enschaduwrijke bomen heeft het hotel verschillendegezellige lounges om te ontspannen – zowel binnen als buiten. Drink een glas goede wijn aan de Lounge Bar of schuif aan bij restaurant The Tasting Room van chef kok Margot Janse. Er is zelfs een ieniemienie bioscoopzaal! Alle 21 kamers zijn ruim en zijn voorzien van comfort en faciliteiten die passen bij een luxe hotel.

 

Kamertypen:

 

  • Auberge. Hier vindt u 12 kamers, waarvan 9 auberge rooms (40m2) en 3 grande rooms (50m2). De auberge kamers hebben een mooi zitgedeelte en een open haard. U kijkt uit over de binnentuin met zwembad, en de bergen die daarachter verrijzen. U kunt kiezen tussen een badkamer met bad en douche, of alleen een douche. De grande kamers hebben grotere bedden, een heerlijk zitgedeelte, vloerverwarming en een badkamer met inloopdouche.

 

  • Le Quartier Suites. Hier vindt u 9 luxe suites in verschillende groottes. Er zijn 3 Petite Garden Suites(45m2) met ruime slaapkamers en een privépatio met uitzicht op de tuin. De badkamer heeft een inloopdouche. De 2 Auberge Suites (80m2) zijn ideaal als u met een gezin reist en een privézwembad wel kunt waarderen. Naast een living, heeft u twee badkamers. Een van deze suites (House Suite) heeft op zolder een kinderkamer met drie aparte bedden, helemaal ingericht voor kinderen. Last but not least, voor optimale verwenning zijn er de Four Quartier Suites van elk 110m2! Eigenlijk zijn het complete huisjes, gelegen om een binnentuin, met een kleedruimte, een badkamer met douche en bad, een woonkamer, slaapkamer en loungemet open haard.
Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant The Tasting Room
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Vloerverwarming
  • Open haard
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën