Thornybush Game Reserve, KwaMbili Game Lodge

Zuid-Afrika

Slapen in luxe safaritenten of een chalet en gamedrives maken in een open 4x4 safarijeep of rustig plaatsnemen met uitzicht op de waterpoel, waar het wild komt drinken. Voor verfrissing neemt u een duik in het zwembad, blader even door de boeken in de bibliotheek voor meer achtergrondinformatie en vergaap u aan de uitgebreide collectie Afrikaanse maskers.

Locatie

KwaMbili ligt in het Thornybush Game Reserve nabij Hoedspruit, binnen het Greater Kruger gebied. Het reservaat is het thuis van de Big Five en een overvloed aan andere wild- en vogelsoorten. Deskundige rangers laten u kennismaken met de sporen, bewegingen, bezienswaardigheden en geluiden. Gamedrives in open 4x4 voertuigen worden aangeboden door de accommodatie. Er is een schuilhut bij het kamp met uitzicht op een waterpoel. Een ideale plek om rustig neer te strijken en af te wachten of er dieren komen drinken bij de poel.

Accommodatie

KwaMbili betekent "Plaats van Twee". Het interieur van de lodge is geïnspireerd door de film Out of Africa.

U heeft de keuze tussen luxe safaritenten of een chalet.

Safaritenten: de grote tenten staan aan paden op korte loopafstand van het hoofdgebouw. De tenten staan onder een rieten dak, waardoor ze in de zomer koeler zijn. Ook is er een schaduwrijke kleine privé-patio met tafel en stoelen. De tenten hebben gaas voor het. Elke tent heeft een eigen douche en toilet. Er zijn tenten met een tweepersoonsbed en met twee eenpersoonsbedden. Er is elektriciteit in de tenten en airconditioning, evenals een kluisje en een waterkoker. Omdat de tenten aan de rand van het kamp staan heeft u vanaf uw terras een volledig vrij uitzicht op de bush. Eén van de tenten is groot genoeg voor een gezin van 4 of 5 personen. Het kamp is niet omheind en dieren lopen vrij rond, soms in het kamp en rond de tenten. U bent veilig in de tenten, maar na zonsondergang wordt u begeleid naar uw tent.

Het Chalet ligt dicht bij de hoofdgebouwen en heeft airconditioning, douche, toilet, muskietennetten boven het bed, een kluisje, een waterkoker en een kleine privé-patio met tafel en stoelen.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Bar                        
  • Zwembad

 

  • Bibliotheek
  • Parkeergelegenheid
  • Wasservice
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën