Tzaneen, Kings Walden Garden Manor

Zuid-Afrika

Kings Walden Garden Manor, hooggelegen in Tzaneen, verrast u met fenomenaal uitzicht op bergen en plantages en een magische tuin vol kronkelpaadjes naar verborgen plekken!

Locatie

Enkele kilometers buiten Tzaneen, midden tussen plantages en fruitgaarden, treft u op een hoge berghelling Kings Walden Garden Manor. Het vermaarde Krugerpark ligt op ongeveer anderhalf uur rijden hier vandaan.

Accommodatie

Het verhaal gaat dat Kings Walden Garden Manor uit romantiek is geboren, ergens in de jaren dertig van de vorige eeuw. Een jonge vrouw was zo betoverd door het weidse uitzicht dat ze de man naast haar verzuchtte: ‘ik wil hier nooit vandaan’. De man, eigenaar van het land, fluisterde haar toe: ‘trouw met me en het zal geschieden’. Toen de vrouw jaren later stierf, sloeg de bliksem van verdriet in de grote blauwgomboom op het gazon. Hij staat er nog altijd, de nu spierwitte boom, met de fabuleuze bergen op de achtergrond.

 

Kings Walden Garden Manor telt 6 ruime kamers in romantische sfeer. Er is een extra lang tweepersoonsbed, een open haard en de ruime, moderne badkamer heeft een aparte douche en een ligbad waar je met gemak met twee personen kunt ontspannen. Vanuit de kamer loopt u zo de prachtige tuin in. Hier is ook het zwembad. Stenen kronkelpaadjes leiden u naar schaduwrijke plekken in de tuin. Het restaurant van Kings Walden Garden Manor geniet grote populariteit vanwege de culinaire gerechten van chef kok Billy McKechnie.

Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Tuin
  • Wandelingen
  • Diverse excursies (boottocht Ebenezer Dam, bezoek Haenertsburg)
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën