Manyeleti Game Reserve, Honeyguide Khoka Moya

Zuid-Afrika

Het kindvriendelijke Honeyguide Khoka Moya in het Manyeleti Wildreservaat combineert alle ingrediënten van een goede safari: wilde dieren, bush en stilte. Geheel in stijl slaapt u in een grote Afrikaanse safaritent.

Locatie

Honeyguide Khoka Moya is gelegen in het relatief onbekende Manyeleti Wildreservaat, ingeklemd tussen de wildparken Timbavati en Sabi Sands en grenzend aan het beroemde Krugerpark. Er zijn geen grote hekken tussen de parken, dus alle dieren migreren zonder belemmering van het ene naar het andere reservaat. U bereikt Honeyguide Khoka Moya via de toegangspoort Orpen. Manyeleti betekent ‘plaats van de sterren’: de rust die dit park biedt, gaat gepaard met een stralende, heldere sterrenhemel.

Accommodatie

De 15 riante safaritenten van Honeyguide Khoka Moya liggen verspreid aan weerszijden van een rivierbedding, beschut door de bush. Elke tent is minimalistisch ingericht zonder aan luxe in te boeten. Met andere woorden, geen tierelantijnen en prullaria maar strak en ruimtelijk. Overal is het tentdoek zichtbaar en dat maakt de safaribeleving nog intenser. Er is een groot tweepersoonsbed (op verzoek twee aparte bedden) met een muskietennet met daarvoor een brede (slaap)bank. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Aan de achterkant is een ruime badkamer met toilet, 2 wastafels en 2 douches. Op de veranda voor uw tent staan houten tafels en stoelen. Het kamp waar zich de receptie, de lounge, het restaurant en een klein winkeltje bevinden, is opgetrokken uit natuurlijke materialen als hout en tentdoeken om zo weinig mogelijk de bush te verstoren. Groene gazons leiden u naar het zwembad, dat niet zelden door olifanten, antilopen en andere wilde dieren als drinkplaats wordt gebruikt. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen, evenals dagelijks een ochtend- en avondsafari en begeleide wandelingen in de bush. In de tijd tussen de twee safari’s kunt u genieten van de faciliteiten van de lodge.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Game drives
  • Wandelingen door de bush
  • Winkeltje
  • Wifi

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën