Tabin Wildlife Resort

Borneo

Het Tabin wildlife resort is een kleinschalige accommodatie met houten lodges. Het resort wordt omgeven door de prachtige jungle met vele exotische vogels, insecten en vlinders.

Locatie

Tabin ligt in secundair oerwoud en aan de rand van een palmolie plantage. U rijdt in ongeveer anderhalf uur vanuit Lahad Datu naar het Tabin Wildlife Reserve. Het eerste half uur voert over een asfaltweg, het laatste uur is het echt hobbelen over een onverharde weg langs palmolieplantages. De accommodatie ligt aan een rivier. Er is niets in de wijde omtrek, alleen maar natuur en palmolieplantages. 

Accommodatie

Het Tabin Wildlife Resort heeft in totaal 20 eenvoudige chalets, voorzien van airconditioning, ventilator, een balkon met bankje, een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. De chalets zijn via houten loopplanken met elkaar verbonden. 

 

Er zijn Hillside Chalets en Riverside Chalets. De Hillside Chalets liggen als het ware tegen een berg geplakt. U heeft op afstand uitzicht over de rivier of over de omringende jungle. Voor het bereiken van de hoger gelegen chalets dient u goed ter been te zijn. De Riverside Chalets liggen direct aan de rivier.

Voorzieningen

Er is een restaurant. U verblijft hier op basis van volpension. De maaltijden in buffetvorm zijn eenvoudig. Ze zijn gebaseerd op een combinatie van de westerse en Aziatische keuken.

Er is een bar en een klein winkeltje. U kunt gebruik maken van rubberlaarzen voor uw uitstapjes.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën