Ipoh, M-Boutique

West-Maleisië

Hip stadshotel met een sfeervolle industriële inrichting. Niet alleen in de kamers, maar in alle ruimtes (de gangen, liften, receptie enzovoorts) is deze bijzonder leuke inrichting doorgetrokken. Het is een feest om alle details in u op te nemen. Hier is duidelijk aandacht aan besteed. Het motto van het hotel is 'Come as strangers, leave as friends' en dit motto wordt duidelijk nageleefd.

Locatie

Het M Boutique Hotel is gelegen in Ipoh stad, maar wel op 5 tot 10 minuten rijden van het echte stadscentrum. In de nabije omgeving zijn wel enkele restaurantjes, maar als u echt de bekende 'Ipoh kitchen' wil uitproberen moet u bij één van de vele uitstekende restaurants of hawkercentra in het echte stadscentrum zijn.

Accommodatie

 De 93 kamers van het M Boutique hotel zijn verdeeld over 3 etages. Iedere etage heeft een eigen thema dat is doorgetrokken over de gehele etage. Het thema van de eerste etage is bijvoorbeeld 'adventure'. Hier ziet u veel prachtige foto's van wilde dieren, en zijn er veel dierenprints in de inrichting verwerkt. De tweede etage heeft als thema 'majestic' en de derde 'excelsior'. Wat dit alles precies inhoudt moet u zelf komen bewonderen. De kamers zijn vrij klein, maar wel van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben airconditioning, TV, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Voor families is het mogelijk twee kamers met tussendeur te boeken, waarvan één kamer met tweepersoonsbed en één kamer met twee aparte bedden.

 

Kamertypen:

· Standard: dit is de kleinste kamer. Met queensize tweepersoonsbed of met éénpersoonsbed. Het grote nadeel van dit kamertype is dat er geen raam is, dus geen daglicht. Wij boeken dit kamertype liever niet.

· Superior: iets ruimer dan de Standard. Met queensize tweepersoonsbed of met twee aparte bedden. En met raam (met uitzicht op een gebouw, maar wel daglicht).

· Premier: als de Superior maar nog iets ruimer. Met als extra een klein zitje. Desgewenst kan in dit kamertype een derde bed bijgeplaatst worden, echter adviseren wij dit niet. De kamer is erg krap voor drie personen.

· Suite: de meest ruime kamer met kingsizebed en zitje. Desgewenst kan in dit kamertype een derde bed bijgeplaatst worden.

Voorzieningen

Het M Boutique Hotel heeft geen eigen restaurant, maar werkt samen met de twee naastgelegen cafés: Old Town White Café en Myth Eatery & Bar. Met uw ontbijtvoucher kunt u bij één van beide ontbijten (Aziatisch in Old Town of continentaal in Myth). Houdt u er rekening mee dat het ontbijt erg simpel is. 

Het M Boutique beschikt over een fitness ruimte en een boutique waar u o.a. kleding, kaarsen, en de heerlijke badproducten van M Boutique kunt kopen. Wilt u een wasje draaien? In het hotel staan een wasmachine en droger tot uw beschikking die u zelf kunt bedienen.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën