Bij Mount Kinabalu, Zen Garden Hotel

Borneo

Leuke eenvoudige kamers in bungalowstijl in een mooie tuin. Tegen een heuvel gebouwd met (als het helder is) schitterend uitzicht op Mount Kinabalu.

Locatie

Kundasang is het dorp dat bij het Mount Kinabalu Park ligt. Buiten het centrum van Kundasang gelegen. Er zijn geen winkels of restaurants in de buurt. Het hotel ligt mooi tegen een helling en is ruim opgezet in een tuin. Bij helder weer heeft u vanuit de tuin en een aantal kamers een schitterend uitzicht op de majestueuze Mount Kinabalu.

 

Let op: er is ook een Zen Homestay. Deze moet u niet hebben. De weg hiernaartoe is (bijna) onbegaanbaar voor gewone auto’s.

Accommodatie

Er zijn verschillende gebouwtjes (allemaal laagbouw) waarin de kamers in rijen van 6 zijn ondergebracht. In totaal zijn er 60 kamers. De Bamboo Executive kamers zijn prima. Ze zijn netjes ingericht en hebben een flatscreen televisie, ventilator, koelkast en waterkoker. De meeste kamers hebben twee losse bedden. In de badkamer is een douche. Er is geen airconditioning, maar dat is ook niet nodig. Het is hooggelegen; een vestje meenemen is een aanrader. Heerlijk zijn de ruime balkons met twee stoelen bij iedere kamer.

Voorzieningen

Het Zen Garden Hotel heeft een restaurant.

 

 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën