Penang, Muntri Grove

West-Maleisië

Een verborgen oase middenin het centrum van de bedrijvige stad Georgetown. Muntri Grove is gevestigd in een rijtje van acht prachtig gerestaureerde shophouses, omringd door een mooie tuin met heerlijke lounge-zitjes. Dit bijzonder sfeervolle 'Heritage Hotel' heeft een klein zwembad waarin u fijn kunt afkoelen. 

Locatie

Rustig gelegen, maar toch wel middenin het centrum. Muntri Grove ligt namelijk achter een andere rij gebouwen, niet direct aan een drukke straat. Op loopafstand vindt u veel van de bezienswaardigheden van Georgetown.

Accommodatie

De acht shophouses zijn in tweeën opgedeeld, en beneden en boven zijn 16 ruime kamers gemaakt. De ruime kamers zijn sfeervol en kleurrijk ingericht. Ze beschikken alle over airconditioning, ventilator, kluisje, TV, gevulde minibar, koffie- en theefaciliteiten en een douche en aparte toilet. Verder staat er in iedere kamer een zitje, kingsizebed en een sofa waar eventueel een derde persoon kan slapen. Voor families is er één setje kamers met tussendeur.

 

Kamertypen:

  • Downstairs: 8 kamers. Gelegen op de begane grond met direct toegang tot de tuin, en een zitje voor de deur.
  • Upstairs: 8 kamers. Gelegen op de eerste etage, met een hoger plafond en een prachtige houten vloer.
Voorzieningen

Muntri Grove heeft een klein zwembad op de eerste etage met een terras ernaast. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Verder kunt u hier alleen drankjes verkrijgen.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën