Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Zuidwest Amerika

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Zuidwest Amerika. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

San Francisco, Galleria Park

Dit boetiekhotel is met reden erg populair. Naast de centrale ligging in San Francisco op loopafstand van Union Square, heeft het Galleria Park een hoog niveau van stijl en design. 

San Francisco, Hotel Caza

Dit moderne gezinsvriendelijke hotel ligt tussen eetgelegenheden in het bruisende Fisherman's Wharf-gebied langs de Baai van San Francisco.

San Francisco, Hotel Del Sol

Hotel Del Sol is een boetiekhotel gevestigd in een voormalige motorlodge uit de jaren 1950 en ligt op 11 minuten lopen van het Marina Green Park. 

San Francisco, Hotel Triton

Op korte afstand van China Town en Union Square is het unieke Hotel Triton te vinden. Een hotel met een warme boetiek-stijl, oorspronkelijk geopend in 1913. 

San Francisco, Hotel Vertigo

Fris boetiekhotel gelegen op Nob Hill, op slechts drie blokken van de wereldberoemde cable cars en op korte loopafstand van Union Square. 

San Francisco, Hotel Zephyr

Het in 2015 geopende hotel heeft een nautisch-chique thema, een perfect eerbetoon aan de buurt. 

San Francisco, Le Meridien

Le Meridien is een luxe hotel en biedt u een unieke accommodaties en ultramoderne voorzieningen. Het hotel ligt op een centrale plek in de financiële wijk van San Francisco.

San Francisco, The Buchanan

Ontdek de zen en boetiek-chic sfeer in het Buchanan Hotel. Het hotel heeft een verfijnde, residentiële smaak met kunstzinnige accenten. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara