Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Zuidwest Amerika

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor een rondreis door Zuidwest Amerika. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Zuidwest Amerika. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Canyon the Chelly, Holiday Inn Canyon the Chelly

Gelegen aan de poort van Canyon the Chelly National Monument, in het hart van Navajo gebied, biedt Holiday Inn Canyon the Chelly een mix van oude Navajo tradities en moderne gemakken.

Capitol Reef, Capitol Reef Resort

Het resort is een uitstekend vakantieverblijf, gelegen op slechts 1,5 kilometer van de ingang van het majestueuze Capitol Reef National Park. 

Carmel, Carmel Mission Inn

De Carmel Mission Inn biedt ligt op een goede centrale locatie, nabij Carmel-by-the-Sea en Monterey, waarvandaan u de mooie omgeving kunt verkennen. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara