Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Hotels in Zuidwest Amerika

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Zuidwest Amerika. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

San Francisco, Galleria Park

Dit historische boetiekhotel is met reden erg populair. Naast de centrale ligging in het financiële district van San Francisco op loopafstand van Union Square, heeft het Galleria Park...

San Francisco, Hotel Triton

Op korte afstand van China Town en Union Square is het unieke Hotel Triton te vinden. Een hotel met een warme boetiek-stijl, oorspronkelijk geopend in 1913. Het gastvrije personeel, de...

San Francisco, Hotel Vertigo

Fris boetiekhotel gelegen op Nob Hill, op slechts drie blokken van de wereldberoemde cable cars en op korte loopafstand van Union Square. Het hotel had een kleine rol in de klassieker...

San Francisco, Hotel Zephyr

Het in 2015 geopende hotel heeft een nautisch-chique thema, een perfect eerbetoon aan de buurt. 

San Francisco, The Buchanan

Ontdek de zen en boetiek-chic sfeer in het Buchanan Hotel. Het hotel heeft een verfijnde, residentiële smaak met kunstzinnige accenten. 

Napa Valley, Hotel Indigo

Hotel Indigo is een ontspannen boetiekhotel, gelegen tussen de prachtige wijngaarden van Noord Californië. 

Napa Valley, The Lodge at Sonoma

Gelegen op ruim negen hectare grond, in het hart van het wijngebied van Californië, ligt het luxe boetiekhotel The Lodge at Sonoma. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara