Petrified Forest National Park, Wigwam Motel

Amerika

Niet luxe, wel ludiek! Het Wigwam Motel in Holbrook, Arizona is de meest prominente bezienswaardigheid in Holbrook en een opvallende plek om te stoppen langs de oude route US-66. U slaapt in een heuse wigwam! De beste plek om te slapen als u Petrified Forest National Monument wilt bezoeken.

Locatie

Gelegen aan de historische Amerikaanse Route 66, in Holbrook, Arizona. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere Petrified Forest National Monument en Meteor Crater (Barringer Crater). Het hotel ligt aan de rand van de stad, maar er zijn enkele eetgelegenheden en winkels in de buurt.

Accommodatie

Jong en oud vinden het spannend om in een Wigwam te slapen! Deze slaapunits zijn gemaakt naar de wijze van de tipi's van de Plains indianen. Vijftien grote Wigwam-slaapgelegenheden liggen in een open rechthoek die op een indianendorp lijkt. Andere historische gebouwen die er staan zijn een  kantoor, een museum en twee kleine wigwams die de toiletten voor het oude Texacostation.

Dit beroemde motel uit 1950 is wereldwijd te vinden in talloze reistijdschriften, geschiedenisboeken, kalenders, films en kranten.

 

Types tent:

  • Standard One Queen Wigwam met één Queensize bed. Geschikt voor maximaal 2 personen. De diameter van Wigwam is 4,3 meter, en is op het hoogste punt 9,8 meter. In de Standard One Queen Wigwam is er een kleine badkamer met wastafel, toilet en douche en andere handige voorzieningen zoals origineel gerestaureerd houten meubilair, kabeltelevisie en airconditioning. Vintage gerestaureerde auto's uit de jaren '60 bevinden zich op het gehele parkeerterrein om een authentiek Route 66 Americana gevoel te geven.
  • Standard Two Double Wigwam met twee tweepersoonsbedden voor maximaal 4 personen. De diameter van Wigwam is 4,3 meter, en is op het hoogste punt 9,8 meter, wel staan er twee bedden in. De faciliteiten zijn gelijk aan die in de andere wigwam.
Voorzieningen

Wifi

Parkeergelegenheid

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën