Hotels in Noordoost Amerika

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Noordoost Amerika. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Noordoost Amerika. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Acadia National Park, Blue Nose Inn

Grote accommodatie, maar op een prachtige locatie. Kijk uit over de Frenchman Bay en breng een bezoek aan het nationale park Acadia.

Adirondacks (Lake Placid), North Woods

Een boetiekhotel in het schilderachtige Lake Placid. Er is geen betere manier om van de schoonheid van Lake Placid te genieten dan met een verblijf in Hotel North Woods.

Boston, Boston Park Plaza

Elegant historisch hotel in Italiaanse stijl in de theaterwijk van Boston bijna aan het water.

Boston, The Revolution Hotel

South End, waar dit hotel is gelegen, is één van de meeste gewilde plekken om te wonen in Boston. 

Boston, The Whitney Hotel

The Whitney is een nieuw hotel in de stijl van een oud herenhuis in het hart van de stad. 

Boston, Wyndham Boston Beacon Hill

Luxe hotel met een ideale ligging in Downtown, een goed uitgangspunt om de bezienswaardigheden te bekijken en terug te komen in een comfortabele kamer die van alle gemakken voorzien is...

Cape Cod, Belfry Inn

Gelegen bij Cape Cod in het historische dorp genaamd Sandwich. Het Belfry Inn omvat twee gerestaureerde gebouwen met elk hun eigen karakter: 

Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Contact met Anne
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Contact met Janine
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Contact met Lara
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren
Contact met Lisanne