Hotels in Noordoost Amerika

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Noordoost Amerika. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Noordoost Amerika. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Acadia National Park, Blue Nose Inn

Grote accommodatie, maar op een prachtige locatie. Kijk uit over de Frenchman Bay en breng een bezoek aan het nationale park Acadia.

Adirondacks (Lake Placid), North Woods

Een boetiekhotel in het schilderachtige Lake Placid. Er is geen betere manier om van de schoonheid van Lake Placid te genieten dan met een verblijf in Hotel North Woods.

Boston, Boston Park Plaza

Elegant historisch hotel in Italiaanse stijl in de theaterwijk van Boston bijna aan het water.

Boston, The Revolution Hotel

South End, waar dit hotel is gelegen, is één van de meeste gewilde plekken om te wonen in Boston. 

Boston, The Whitney Hotel

The Whitney is een nieuw hotel in de stijl van een oud herenhuis in het hart van de stad. 

Boston, Wyndham Boston Beacon Hill

Luxe hotel met een ideale ligging in Downtown, een goed uitgangspunt om de bezienswaardigheden te bekijken en terug te komen in een comfortabele kamer die van alle gemakken voorzien is...

Cape Cod, Belfry Inn

Gelegen bij Cape Cod in het historische dorp genaamd Sandwich. Het Belfry Inn omvat twee gerestaureerde gebouwen met elk hun eigen karakter: 

Cape Cod, Queen Ann Inn

Deze herberg in bed & breakfast-stijl ligt vlak bij Main Street en op een steenworp afstand van de zee, in een historische omgeving. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara