Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Florida & Zuidoost Amerika

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Florida & Zuidoost Amerika. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Florida & Zuidoost Amerika. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Asheville, Crowne Plaza Resort

Een goede uitvalsbasis voor de mooie natuur in de omgeving. Het hotel is omgeven door natuur en in de inrichting van het hotel komen veel natuurtinten terug.

Atlanta, Atlanta Marriot Marquis

Een groot hotel met een luxe uitstraling. Vanaf de lobby kijkt u in het atrium maar liefst 46 verdiepingen omhoog, een indrukwekkend gezicht.

Atlanta, Inn at the Peachtrees

Eenvoudig hotel met een uitstekende ligging in downtown Atlanta. U wandelt in 10 minuten naar bezienswaardigheden, zoals het Georgia Aquarium en World of Coca-Cola.

Charleston, Francis Marion Hotel

Onze favoriet in Charleston! Dit sfeervolle hotel ligt midden in het historische centrum. Het hotel is sinds 1924 al een historische landmark in de stad. 

Charleston, Holiday Inn Historic District

Een prima uitvalsbasis voor uw verblijf in Charleston. De ligging is ideaal, namelijk midden in het historische centrum. De uitstraling van het hotel is wat zakelijk.

Chattanooga, The Read House

The Read House is een echte blikvanger in het hart van Chattanooga! Het hotel bevindt zich in een prachtig, historisch gebouw uit 1872. 

Clarksdale, Shack Up Inn

Eén van onze meest favoriete accommodaties in Amerika! De Shack Up Inn is gelegen op een oude katoen- en graanplantage, de Hopson Plantation.

Clarksdale, Travelers Hotel

De bar van dit hippe en trendy hotel is een sfeervolle ontmoetingsplaats voor veel locals uit de omgeving. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara