Bangkok

Bij een Thailand rondreis mag een bezoek aan Bangkok niet ontbreken. De hoofdstad van Thailand ligt aan de Chao Phraya rivier en is een uitbundige metropool met ruim acht miljoen inwoners, met zijn drukbevlogen Bangkok Airport. Bewonder in Bangkok bezienswaardigheden als het Koninklijk Paleis en de Wat Phra Kaew. Tussen de gouden tempels lopen in oranje geklede monniken, terwijl daarnaast de rijke Thai en bezoekers van over de hele wereld hun aankopen doen in grote moderne warenhuizen. Slenter door het tempelcomplex en ervaar de sfeer van het oude Siam, ga fietsen in Bangkok, maak een uitstapje naar de vele markten, parken en musea, en uiteraard zou ‘one night in Bangkok’ hoog op uw to-do lijstje moeten staan. De meeste Thailand reizen starten of eindigen in een van de vele hotels in Bangkok.

 

Bangkok bezienswaardigheden

Tijdens uw Thailand rondreis zult u zeker de vele bezienswaardigheden in Bangkok bezoeken. Maak een boottochtje op de Chao Phraya rivier en over de vele khlongs, smalle kanalen die uitkomen op de rivier, en krijg een voorzichtig kijkje in het leven van de gewone Thai, die in huizen op houten palen aan het water wonen. Ook een excursie naar de drijvende markt in Bangkok is een echte aanrader; hier bieden de verkoopsters in hun smalle, langwerpige bootjes hun kleurrijke waren aan. U kunt hier souvenirs kopen als aandenken aan uw rondreis Thailand.

 

 

Tijdens deze rondreizen en bouwsteen reist u naar Bangkok
Thailand-Khao-Sok-jungle1(9)
Thailand

Rondreis Thailand: Van jungle naar strand

Een en al variatie tijdens deze reis in Zuid-Thailand. U voert de olifanten, gaat kanoën op de Khao Sok rivier en bezoekt het mooi stuwmeer met z’n vele lagunes. Koh Samui leent zich uitstekend voor uitstapjes per jeep of scooter.

thailand-ayutthay-monnik(6)
Thailand

Rondreis Thailand: Cultureel

In deze reis door het bijzondere Thailand kunt u genieten van de rijke historie van het voormalige Siam. Via de prachtige ruïnes van Ayutthaya reist u naar het hoge noorden.

thailand-bangkok-liggendebudda(9)
Centraal-Thailand

Bouwsteen Bangkok startpakket

Bangkok

 

Start uw reis goed in Bangkok met een leuke fietstocht door deze metropool. Breidt uw pakket uit met een tweede excursie en leer de stad kennen zoals u dat wilt.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.