Koh Tao

Op korte afstand van Koh Samui ligt het eiland Koh Tao. Het ‘schildpaddeneiland’ Koh Tao is een schitterende bestemming voor een duikvakantie. In de wateren rond Koh Tao zijn zeer veel verschillende duikplekken, die een rijkdom aan verschillende koralen en zeedieren bevatten. Beginnende duikers en snorkelaars kunnen in de ondiepe baaien terecht.

 

Koh Tao is het mooiste en kleinste eiland van dit gebied waar bezoekers kunnen overnachten. Er zijn op dit eiland enkele resorts met huisjes op het strand. Een leuke tip voor uw reis is om tijdens uw verblijf het nationaal zeepark Angthong te bezoeken. Hier kunt u genieten van prachtige onbewoonde eilanden en een schitterende natuur, zowel boven als onder water. Koh Tao is alleen per ferry bereikbaar.

 

 

 

Tijdens deze rondreizen en bouwsteen reist u naar Koh Tao
Thailand-Khao-Sok-jungle1(9)
Thailand

Rondreis Thailand: Van jungle naar strand

Een en al variatie tijdens deze reis in Zuid-Thailand. U voert de olifanten, gaat kanoën op de Khao Sok rivier en bezoekt het mooi stuwmeer met z’n vele lagunes. Koh Samui leent zich uitstekend voor uitstapjes per jeep of scooter.

Thailand-strand568(9)
Thailand

Rondreis Thailand: Eilandhoppen in het Zuidoosten

Ideale reis tijdens de zomerperiode.

 

Ontdek de metropool Bangkok en combineer dit met een fijne strandvakantie. Snorkelen op Koh Tao, genieten op Koh Phangan en alles is mogelijk op Koh Samui.

Thailand-kohtao-strandenzee(9)
Zuid-Thailand

Bouwsteen Koh Samui en Koh Tao

Zuid-Thailand: Koh Samui, mooie stranden, drukte en rust, voor ieder wat wils.  - Koh Tao, duiken, snorkelen, klein eilandje met veel hoogteverschil.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.