Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Vandaag verkent u Bangkok per fiets! U gaat op eigen gelegenheid naar het beginpunt van de fietstocht. Vraagt u bij de receptie van het hotel voor een taxi of tuktuk. Bij aankomst kiest u een fiets uit die het beste bij u past. U maakt een mooie tocht door Chinatown. U ziet de enorme verschillen die Bangkok zo karakteriseren. U fietst door smalle (achteraf)straatjes, stegen, lokale markten en tempels.

 

Deze tour geeft u een realistisch beeld van het dagelijks leven van de mensen in de stad. Hierna steekt u met fiets en al de Chao Phrayarivier over. Vervolgens fietst u verder door het groenste gedeelte van Bangkok. Hier zijn bijna geen wegen, u fietst over hooggelegen, smalle cementen paden die u door de groene oase van Bangkok leiden. Auto’s en ander zwaar verkeer kunnen hier niet rijden waardoor u heerlijk rustig kunt fietsen. U stapt daarna aan boord van een longtailboat. U vaart door de wateren van Bangkok. U snapt meteen waarom Bangkok ook wel het "Venentië van het oosten" wordt genoemd. Vanaf het water ziet u het leven van de andere kant. Geeft ook een goede kijk op de huizen aan het water. De mensen die u tegenkomt verwarmen u met een mooie glimlach.

Na de fietstour kunt u even bijkomen onder het genot van een heerlijk koel glaasje water bij het verzamelpunt. Na deze onvergetelijke ervaring gaat u zelf verder op pad.


Deze excursie is samen met andere reizigers, inclusief lunch, Engelssprekende gids en fietshuur.