terug naar overzicht

Bouwsteen Bangkok startpakket

In het kort over Bangkok startpakket

Bangkok is een metropool die niet gemist mag worden wanneer u door Thailand reist. Zoveel verschillende wijken, zoveel indrukken. Op iedere hoek van de straat gebeurt weer iets anders. Hoogtepunt om te bezoeken is het bijzonder blinkende Koninklijk Paleis. Naast de gezellige chaos van de stad is er ook ruimte om de natuur in te gaan, het leukst is dat op de fiets.

De Chao Phrayarivier is één van de belangrijkste verkeersaders van Bangkok. Via het water en de kleine kanalen kunt u een mooie boottocht maken en de stad vanaf het water verkennen. Of wandel vroeg in de ochtend door het Lumphini Park voor een bijzonder ochtendritueel. Dit startpakket biedt u de mogelijkheid om uw reis goed te laten beginnen in één van de meest fascinerende steden van Azië.

HSM_3691-Paleis - Wat Pra Kaew(10)

Route

Dag 1     Aankomst Bangkok

Dag 2     Bangkok

Dag 3     Bangkok

Dag 4     Vertrek

thailand-bangkok-straat(10)

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is om uw reis in Thailand te beginnen. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen daar waar mogelijk.

 

Tips

  • De fietstocht in Bangkok is een echte aanrader, vul uw startpakket aan met een andere excursie en leer de stad kennen zoals u dat wilt.

Overige informatie

Accommodaties

Wij hebben in Bangkok heel veel hotels in ons assortiment, van middenklasse tot luxe en van heel groot tot sfeervol en voor Bangkok begrippen kleinschalig. Ook als u uw gewenste hotel niet op onze website ziet, kunnen we het voor u aanvragen.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

 

 

Vervoer en gidsen

U heeft overal tijdens transfers, over land-reizen en excursies een auto of minibusje. Tijdens de excursies is er een Engelssprekende gids bij u.

 

De vluchten naar Thailand
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.