Koh Phi Phi

Koh Phi Phi behoort tot een eilandengroep van zes eilanden en is gelegen in de turkooizen Andaman Zee. Naast Koh Phi Phi Don en Koh Phi Phi Leh zijn er nog Koh Bida Nok, Koh Mai Phai, Koh Yung en Koh Bida Noi. Wat er te doen is op uw Koh Phi Phi vakantie is simpel: niets! Koh Phi phi is alleen per boot te bereiken en ook al trekken de eilanden dagelijks duizenden toeristen, u krijgt er vast het ‘alleen op de wereldgevoel’. Precies zoals Leonardo DiCaprio zich voelde als Richard in de bekende film ‘The Beach’. Uw rondreis Thailand is zeker volmaakt na een verblijf in een van de hotels op Koh Phi Phi.

 

 

Koh Phi Phi vakantie

Tijdens uw Koh Phi Phi vakantie zult u zich volledig ontspannen. Koh Phi Phi is namelijk ideaal voor rustzoekers en liefhebbers van witte zandstranden en een turkooizen zee. Dit is hoe een tropisch eiland eruit hoort te zien! Doordat er geen wegen op de eilanden zijn, wordt uw vakantiegevoel nog meer versterkt. Reist u over Koh Phi Phi of naar een van de andere eilanden, dan doet u dat per boot.

 

Duikvakantie Koh Phi Phi

Koh Phi Phi is uitermate geschikt voor een duikvakantie. Tussen Phuket en Koh Phi Phi ligt een scheepswrak waarnaar duikexcursies worden georganiseerd. Ook zijn enkele PADI erkende duikscholen waar u tijdens uw Koh Phi Phi vakantie uw duikbrevet kunt behalen. Een andere tip is om een bootje te huren en u naar het (onbewoonde) Bamboo eiland en het eiland Koh Yung te laten varen. Vergeet dan niet uw fotocamera mee te nemen, want het is hier onbeschrijflijk mooi!

 

 

Koh Phi Phi Don

Koh Phi Phi Don is met een oppervlakte van bijna dertig vierkante kilometer het grootste eiland van de twee Koh Phi Phi’s en de overige eilandjes. Jaarlijks reizen er duizenden vakantiegangers naartoe en dat is niet onbegrijpelijk. Het eiland is namelijk een beschermd natuurreservaat waar zowel boven als onder water een rijke variëteit aan natuurschoon voorkomt. Op Koh Phi Phi Don vindt u prachtige zandstranden, ongelooflijk helder water en grillige kalksteenrotsen. De baaitjes in het noorden van het eiland Koh Phi Phi Don zijn een stuk rustiger dan het populaire zuiden.

 

Hotels Koh Phi Phi

De meeste resorts en hotels op Koh Phi Phi zijn gebouwd volgens de lokale bouwstijl en liggen aan de mooiste stranden en baaien. Het noorden van Koh Phi Phi is minder druk en hier is er een grote variatie aan hotels. Verblijft u in een eenvoudige en comfortabele bungalow of kiest u voor een exclusief resort met alles erop en eraan? Bij Van Verre als Thailand specialist maakt u zeker de juiste keuze. Zoekt u toch liever de reuring van het zuiden, kies dan voor een accommodatie in Ton Sai Bay waar de hotels Koh Phi Phi het best vertegenwoordigen. 

Tijdens deze rondreis en bouwsteen reist u naar Koh Phi Phi
Boten aan de kust van Koh Yao Yai in Thailand
Voorbeeldreis Thailand

Rondreis Thailand: Paradijselijke eilanden

Ideale reis tijdens onze winterperiode.

 

Phuket > Koh Yao Noi, onontdekt paradijs tussen de kalksteenrotsen > Koh Lanta, verlaten stranden en ongerepte jungle > Koh Kradan, ongestoord genieten op het bountystrand

Thailand-zonsondergang54(9)
Voorbeeldreis Zuid-Thailand

Bouwsteen: Zeilcruise langs de eilanden van Zuid-TH

Andaman Zee

 

Phuket, afvaart met typische Thaise schoener, Suwan Macha - Kai Island - Gai Island - Panak Island, snorkel, diner, kajak, en bekijk de sterren langs deze adembenemend mooie eilanden in de Andaman zee.