Hotels Thailand

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Bangkok, Noord-Thailand of op vele tropische eilanden in het zuiden van Thailand. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Amphawa, Baan Amphawa Resort and Spa

Gebouwd door een man die zijn droom van een vakantiewoning uit wilde laten komen, is dit resort uiteindelijk gegroeid tot een charmant resort in Thailand.

Ban Thaton, Mae Kok River Village

Gelegen aan de oevers van de Mae Kok rivier, met uitzicht op de beboste heuvels van Burma. Het resort biedt een oase van rust en is uitermate geschikt om even heerlijk tot rust komen.

Bang Saphan Noi, Sailom resort

Het Sailom resort is gelegen in Bang Saphan Noi, ongeveer 380 kilometer onder Bangkok. Vanuit dit resort heeft u een spectaculair uitzicht over het eiland Thalu.

Nicole-in-Thailand
Nicole Engeltjes
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.