Hotels Thailand

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Bangkok, Noord-Thailand of op vele tropische eilanden in het zuiden. In Thailand werken veel hotels met leuke vroegboekkortingen of speciale aanbiedingen. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als de keus van uw hotel niet in onderstaand overzicht staat.

Bang Saphan Noi, Sailom resort

Het Sailom resort is gelegen in Bang Saphan Noi, ongeveer 380 kilometer onder Bangkok. Vanuit dit resort heeft u een spectaculair uitzicht over het eiland Thalu.

Amphawa, Baan Amphawa Resort and Spa

Gebouwd door een man die zijn droom van een vakantiewoning uit wilde laten komen, is dit resort uiteindelijk gegroeid tot een charmant resort in Thailand.

Chiang Khan, Norn Nab Dao Rim Klong

Een bijzonder hotel in de gezellige en karakteristieke straat van Chiang Khan. Het is heel eenvoudig maar leuk aangekleed in vintage stijl.

Ayutthaya, Baan Thai House

In een rustige wijk van de stad ligt deze verzameling bungalows in een ruime tropische tuin. Een fijne plek, die de nodige ontspanning biedt na een dagje fietsen en cultuur snuiven in...

Cha Am, Veranda Resort & Spa

Geen hotel is zo inspirerend als het Veranda resort & spa in Cha Am. Zowel visueel als spiritueel weet dit hotel u op alle vlakken te raken.

Dan Sai, Phu Pha Nam Resort

Zoekt u een hotel weg van de drukte en met een prachtig uitzicht? Dan is het Phu Pha Nam Resort perfect.

Ayutthaya, Iudia on the river

De naam Iudia is oude spelling van het huidige Ayutthaya. Pal tegenover de ruïnes van deze voormalige koningsstad ligt dit smaakvolle hotel.

Cha Am, Long Beach resort

Het Long Beach resort is gelegen aan het lange strand van Cha Am met diverse winkeltjes, excursiemogelijkheden en natuurparken in de omgeving.

Chiang Khong, Ibis Styles Chiangkhong Riverfront

Een groot complex met een fijn en mooi zwembad in het centrum van Chiang Khong. Het zwembad en restaurant hebben een mooi uitzicht op de Mekong Rivier en Laos. Het is het voormalige...

Dan Sai, Phunacome Resort

Een eco-vriendelijke accommodatie op de groene heuvels van Dan Sai. Gedeelte van de accomodatie gebaseerd op het leven in de Isaan.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole