Reisverhalen en blog Namibië

Onze landendeskundigen reizen regelmatig naar Namibië voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Victoria watervallen
Charelle

De beste reistijd voor de Victoria Watervallen

Charelle Namibië 19-4-2019

Misschien zijn het wel de bekendste watervallen ter wereld, de imposante Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe en Zambia,

De watervallen liggen in de Zambezi rivier, de grootte van de watervallen is dan ook afhankelijk van de stand het water in de rivier dus wat is nou de beste periode voor een bezoek aan de watervallen?

Olifanten op de vlaktes van Etosha in Namibië
Charelle Baltes

Bijzonder Namibië

Charelle Baltes Namibië 13-12-2018

Afgelopen november was het dan zo ver, ik mocht voor Van Verre op reis naar Namibië. Hoewel ik al vaker in Afrika ben geweest is Namibië een nieuwe bestemming voor mij. Het begin was toch wel een feest der herkenning, maar ook zoveel nieuwe bijzondere indrukken komen voorbij.

Namibië is een uitgestrekt en uniek land.

Slapen onder de sterren in Namibie
Ingrid Ypema

Slapen onder de sterren in Namibië

Ingrid Ypema Namibië 16-5-2017

Een rondreis door Namibië is niet alleen fantastisch vanwege het landschap, ook de sterrenhemel is bijzonder en uniek te noemen. Niet gehinderd door enige vorm van verlichting komen honderdduizenden sterren tevoorschijn wanneer de zon is ondergegaan.

In slaap vallen onder de sterrenhemel is heel bijzonder.