Verre reizen blog Indonesië

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Indonesië voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website. Onze klanten sturen ons vaak prachtige reisverhalen over de reisavonturen in Indonesië. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Koraal adoptie bij Lovina op Bali
Ilse Klein

Koraal adoptie bij Lovina op Bali

Ilse Klein Indonesie 1-12-2017

Altijd al gefascineerd geweest van de onderwaterwereld? Dan kunt u nu een steentje bijdragen aan het behoud en opbouw van het prachtige koraal. Nadat vissers jaren geleden met dynamiet visten en er daardoor helaas veel koraal bij Lovina Beach is verwoest heeft men het initiatief genomen om het koraal te herstellen.

Papoea's op Irian Jaya
Irene Dijkstra

Terug in de tijd naar de Baliemvallei

Irene Dijkstra Indonesie 21-11-2017

Ik blijf het zeggen: als u in de Baliemvallei aankomt, lijkt het wel alsof u met een tijdcapsule bent verplaatst. Het is ongelooflijk dat mensen nog zo leven. Natuurlijk loopt niet iedereen meer in een peniskoker en een grasrokje. Maar net zoals wij voor de kerst een leuk jurkje en een net overhemd aantrekken, zo doen de mensen hier hun traditionele kleding aan bij festiviteiten. Het leukste is om een varkensfeest te laten organiseren. Daarbij komen mensen uit diverse dorpen uit de omgeving om mee te zingen, te dansen en natuurlijk te genieten van het vers bereide varken.

Zeker doen: stap in de becak!
Emmy Nijman

Zeker doen: stap in de becak!

Emmy Nijman Indonesie 10-10-2017

Waar u ook bent:  neem eens een becak (fietstaxi). Het is een heel leuke manier om een plaats te verkennen. Niet vergeten: tawarren (onderhandelen).

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.