Verre reizen blog Indonesië

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Indonesië voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website. Onze klanten sturen ons vaak prachtige reisverhalen over de reisavonturen in Indonesië. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Wat zijn de mooiste stranden van Indonesie?
Irene Dijkstra

Wat zijn de mooiste stranden van Indonesie?

Irene Dijkstra Indonesie 5-4-2018

Als u aan stranden in Indonesië denkt, komt u waarschijnlijk al snel uit op Bali en misschien Gili Trawangan. Veel mooie stranden op Bali zijn alleen al erg druk. Toch zijn er ook nog plekjes in Indonesië waar prachtige stranden zijn waar nog niet zoveel toeristen komen.

Strand Sulawesi
Irene Dijkstra

Buton: een nog onontdekt eiland bij Sulawesi

Irene Dijkstra Indonesie 22-3-2018

Er zijn meerdere eilanden bij Sulawesi. De bekendeste eilanden bij Sulawesi zijn de Togian eilanden, maar een nog onbekend eiland is Buton vlak voor de zuidoostkust van Sulawesi. Er gaan weinig toeristen heen, ik ben er in ieder geval geen één tegengekomen tijdens mijn verblijf op Buton.

Koraal adoptie bij Lovina op Bali
Ilse Klein

Koraal adoptie bij Lovina op Bali

Ilse Klein Indonesie 1-12-2017

Altijd al gefascineerd geweest van de onderwaterwereld? Dan kunt u nu een steentje bijdragen aan het behoud en opbouw van het prachtige koraal. Nadat vissers jaren geleden met dynamiet visten en er daardoor helaas veel koraal bij Lovina Beach is verwoest heeft men het initiatief genomen om het koraal te herstellen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.