Blog Colombia

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Colombia voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Slapen op een hacienda tussen de koffieplantages
Dewi

Slapen op een hacienda (koffieboerderij)

Dewi Colombia 22-3-2024

Overnachten op een hacienda, een koffieboerderij in de koffieregio van Colombia. Je leert van een Colombiaanse familie over de koffieplanten en koffiebessen, het harde werken, de soorten bonen en het proces inclusief het bereiden van de koffie. En: je proeft er de lekkerste koffie. Lees mijn ervaring tijdens twee nachten slapen tussen de koffieplantages!

Rijden met je eigen huurauto door Colombia
Dewi

Zelf autorijden in Colombia

Dewi Colombia 21-2-2024

Zelf autorijden tijdens je Colombia reis? Het is ons in 2024 zeer goed bevallen, maar het is enorme uitdaging. Overweeg je om met een huurauto op pad te gaan? Hieronder vind je mijn tips over het zelf rijden met een huurauto in Colombia en waar je op moet letten tijdens het autorijden in Colombia. Van snelheid, de staat van de wegen tot aan het verkeer en de benodigdheden bij het huren van een auto. 

Valle de Cocora
Elza, Van Verre

De mooiste natuur in Colombia

Elza, Van Verre Colombia 31-5-2023

Colombia is zo’n bestemming die alles heeft; koffieplantages, tropisch regenwoud, bounty-stranden, bossen, bergen, mangroven en kleurrijke steden vol Spaanse invloeden. Ik vertel je in deze blog over zes mooie plekken in Colombia die niet mogen ontbreken aan je reis.

De passie van de Colombianen
Irene Dijkstra

De passie van de Colombianen

Irene Dijkstra Colombia 30-9-2020

Wij, bij Van Verre hebben een passie voor Colombia. Wat een mooi en afwisselend land! Wij kunnen je alleen maar aanraden om dit zelf te gaan ervaren tijdens een rondreis Colombia. Maar wat zijn de passies van de Colombianen zelf eigenlijk? Collega Irene heeft ze voor je op een rij gezet.

Kun je veilig naar Colombia reizen?
Irene Dijkstra

Kun je veilig naar Colombia reizen?

Irene Dijkstra Colombia 17-9-2020

Colombia is een prachtig land, daar is geen discussie over mogelijk. Daarom is het belangrijk om te weten of Colombia een veilig land is voor een vakantie. En het antwoord is volmondig: ja! Collega Irene vertelt je er meer over.

Top 5: leuk om te doen in Salento
Eva van der Cruijsen

Top 5: leuk om te doen in Salento

Eva van der Cruijsen Colombia 15-9-2020

Salento: een heerlijk dorp in Midden-Colombia. Er hangt een ontspannen sfeer, je kunt er heerlijk eten en niet te vergeten; het is gelegen in de koffieregio. Maar er is nog zoveel ander moois te zien. Collega Eva neemt je mee langs haar vijf hoogtepunten.