Blog Costa Rica

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Costa Rica voor inspectie en vakantie, maar zijn ook voor jou op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt je weer terug op onze website. Ook onze klanten sturen ons vaak prachtige reisverhalen over hun reisavonturen in Costa Rica. Laat je inspireren door onderstaande belevenissen!

Blue Jeans Frog Costa Rica
Dewi, Van Verre

Nachttours in Costa Rica

Dewi, Van Verre Costa Rica 10-11-2023

Costa Rica is een walhalla voor dieren, zowel overdag als ’s nachts. En wat is er nou spannender dan in het donker op pad te gaan, op zoek naar de bewoners van de jungle van Costa Rica? Dit kan dan ook op meerdere plekken, ik vertel je hierover! 

Costa Rica zonder huurauto
Dewi, Van Verre

Beste plekken om te snorkelen in Costa Rica

Dewi, Van Verre Costa Rica 4-8-2023

Het is toch heerlijk om al dobberend aan het wateroppervlak het (kleurrijke) onderwaterleven te bewonderen? Ik doe het maar al te graag, en vertel jou mijn favoriete snorkelplekken tijdens een rondreis Costa Rica. Uiteraard eerst goed insmeren met zonnebrand en daarna lekker het water in! 

Costa Rica zonder huurauto
Gionne, Van Verre

Costa Rica zonder huurauto

Gionne, Van Verre Costa Rica 6-4-2023

‘In Costa Rica kun je prima zelf autorijden!’ Dit lees en hoor je vaak. Maar wat nou als je geen rijbewijs hebt of gewoon niet van autorijden houdt (zoals wij)? Moet je dan met een groepsreis mee? Zo’n standaard rondreis door Costa Rica die langs alle hoogtepunten gaat en net niet de plekken aandoet die je graag zou willen zien. Dat zagen wij niet zitten en kozen daarom voor (privé) transfers. 

Mooiste watervallen van Costa Rica
Dewi, Van Verre

Mooiste watervallen van Costa Rica

Dewi, Van Verre Costa Rica 28-2-2023

Tijdens het plannen van een reis bekijk ik al waar ik ze kan vinden: watervallen, oftewel ‘cataratas’ in het Costa Ricaans. Tijdens een rondreis in Costa Rica zijn er talloze watervallen te bezoeken in alle soorten en maten.

Arenal National Park
Dewi, Van Verre

Autorondreis langs de vulkanen in Costa Rica

Dewi, Van Verre Costa Rica 23-6-2020

Tijdens een rondreis naar Costa Rica is het toch wel een must om naar één van de vele vulkanen te gaan. Het makkelijkste is om hier met je eigen huurauto heen te rijden. Collega Dewi reed vanaf San José naar Arenal National Park en langs Laguna Arenal door naar Tenorio National Park, waar de bijzondere turquoise rivier doorheen stroomt.