Reisverhalen en blog Maleisie

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Maleisie voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website. Onze klanten sturen ons vaak prachtige reisverhalen over de reisavonturen in Maleisie. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Zie ginds komt de stoomboot in Maleisië
Gionne van Wijnen

Zie ginds komt de stoomboot in Maleisië

Gionne van Wijnen Maleisie 24-11-2016

Iedere keer als ik een ‘steamboat’ op het menu zie staan in zo’n leuk lokaal restaurantje in Maleisië moet ik aan Sinterklaas denken. Al heeft die beste man er verder helemaal niets mee te maken. Houdt u, net als ik, van lekker eten en lang tafelen, dan raad ik aan een avondje (of twee) aan te schuiven in één van de vele restaurantjes waar dit wordt aangeboden. 

Veelzijdige reis door Maleisië
Redactie

Veelzijdige reis door Maleisië

Redactie Maleisie 13-10-2016

We wilden met onze 3 zonen van 22, 19 en 13 jaar oud een bijzondere reis gaan maken. Omdat we 4 jaar geleden met Van Verre een reis door Indonesië hadden gemaakt besloten we om een soort gelijke reis door Maleisië te maken.

Vertrekpunt boottocht Tanjung Datu National Park
Gionne van Wijnen

Een ongerept juweeltje!

Gionne van Wijnen Maleisie 8-7-2016

Tijdens mijn inspectiereis voor Van Verre op Maleisisch Borneo ben ik op zoek gegaan naar ongerepte plekjes. In het uiterste zuidpuntje van Sarawak bevindt zich Tanjung Datu National Park; dit is echt nog een ongerept pareltje

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.