Blog Canada

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Canada voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website.

Ottawa
Patrick Goorhuis

Ottawa bezienswaardigheden

Patrick Goorhuis Canada 30-6-2023

Onlangs vertrok collega Patrick richting Oost Canada, waar hij verschillende steden aandeed. In deze blog vertelt hij graag wat meer over de hoofdstad Ottawa van dit immense land aan de overkant van onze plas. Want ook al wordt deze stad niet zo veel bezocht als Montreal en Quebec in deze regio, Ottawa heeft voor de reiziger absoluut genoeg bezienswaardigheden te bieden!

Niagara watervallen Anne
Anne Slot

Mijn bezoek aan de Niagara watervallen in Canada

Anne Slot Canada 22-6-2023

Wow! Misschien wel één van de indrukwekkendste natuurverschijnselen die ik ooit heb mogen zien, de Niagara watervallen. Wat een kracht hebben deze watervallen! De Niagara watervallen zijn gelegen op de grens tussen Amerika en Canada, zowel links als rechts komt het water aangestroomd. Ikzelf heb de watervallen bezocht vanaf de Canadese kant. Hiervandaan heb je het beste zicht op de American Falls en de Bridal Falls. Hierdoor geef ik de voorkeur aan een bezoek vanaf de Canadese kant. In deze blog vertel ik je wat je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan de Niagara watervallen.

Het minder toeristische, maar veelzijdige Oost-Canada
Nicole Engeltjes

Het minder toeristische, maar veelzijdige Oost-Canada

Nicole Engeltjes Canada 12-1-2021

Zeg je Canada, dan denk je al snel aan het land van de beren, wit besneeuwde bergtoppen en helderblauwe meren. Minder bekend is de oostkant van De natuur is hier anders, maar zeker de moeite waard! Ook hier kun je beren en walvissen spotten, mooie wandelingen maken en genieten van de ongereptheid. Ik heb mijn favoriete plekken op een rij gezet.

Beren spotten in Canada
Irene Dijkstra

Beren spotten in Canada

Irene Dijkstra Canada 11-1-2021

Ik schiet naar voren in mijn stoel, omdat we zo abrupt remmen. Vlak voor me steekt een moederbeer met drie jonkies de weg over. Het gaat zo snel dat ik niet eens tijd heb om mijn camera te pakken.

Wauw, ik heb mijn eerste beren in Canada gezien; wat een ervaring! En daar bleef het niet bij...