Blog Canada

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Canada voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website.

Mijn favoriete reis door West-Canada
Patrick Goorhuis

Mijn favoriete reis door West-Canada

Patrick Goorhuis Canada 7-7-2021

Het land Canada heeft mijn hart gestolen! De ruimte, de vriendelijkheid en ontspannenheid van de mensen, de natuur, de wilde dieren, ik kan nog veel meer opnoemen. Mijn lievelingsroute, die ik een aantal jaar geleden maakte, deel ik graag met jullie.

Een route waar de hoogtepunten niet overgeslagen worden, maar waar ik ook af en toe een andere afslag nam om de minder toeristische plekken te ontdekken.

Het minder toeristische, maar veelzijdige Oost-Canada
Nicole Engeltjes

Het minder toeristische, maar veelzijdige Oost-Canada

Nicole Engeltjes Canada 12-1-2021

Zeg je Canada, dan denk je al snel aan het land van de beren, wit besneeuwde bergtoppen en helderblauwe meren. Minder bekend is de oostkant van De natuur is hier anders, maar zeker de moeite waard! Ook hier kun je beren en walvissen spotten, mooie wandelingen maken en genieten van de ongereptheid. Ik heb mijn favoriete plekken op een rij gezet.

Beren spotten in Canada
Irene Dijkstra

Beren spotten in Canada

Irene Dijkstra Canada 11-1-2021

Ik schiet naar voren in mijn stoel, omdat we zo abrupt remmen. Vlak voor me steekt een moederbeer met drie jonkies de weg over. Het gaat zo snel dat ik niet eens tijd heb om mijn camera te pakken.

Wauw, ik heb mijn eerste beren in Canada gezien; wat een ervaring! En daar bleef het niet bij...