Reisverhalen en blog Vietnam

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Vietnam voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website. Onze klanten sturen ons vaak prachtige reisverhalen over de reisavonturen in Vietnam. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Eten in Vietnam
Gionne van Wijnen

Eten in Vietnam

Gionne van Wijnen Vietnam 31-10-2017

Ben ik een foodie? Ik dacht van niet, totdat ik erop gewezen werd dat ik altijd vertel over wat voor lekkers een land te bieden heeft als mij naar mijn reizen wordt gevraagd. Als ik op reis ga lees ik me in; ik speur de reisgidsen door en geef extra aandacht aan het hoofdstuk over lokale lekkernijen. Voor mijn reis naar Vietnam verheugde ik me niet alleen op de Vietnamese loempia's, ook de Pho (traditionele noodlesoep) klonk mij hemels in de oren.

Hanoi Hoan Kiem meer
Nicole Engeltjes

Wat te doen in Hanoi?

Nicole Engeltjes Vietnam 3-10-2017

Goedenavond Vietnam! Na een goede vlucht met China Southern kwam ik samen met mijn vriend aan in de hoofdstad van Vietnam, Hanoi. 

My Son Vietnam Hoi An
Gionne van Wijnen

4 Vietnamese Unesco werelderfgoederen in 3 dagen

Gionne van Wijnen Vietnam 14-9-2017

 In centraal Vietnam liggen de culturele schatten voor het oprapen. Dat heeft Unesco ook gezien, en zij hebben daarom maar liefst vier indrukwekkende, en totaal verschillende, bezienswaardigheden tot werelderfgoed benoemd. En in drie dagen tijd zijn te alle vier te bezoeken.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.