Blog Chili

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Chili voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website.

Judith in Chili
Judith, Van Verre

De mooiste stops in het merengebied van Chili

Judith, Van Verre Chili 17-5-2023

De grote trekpleisters van Chili zijn het extreme noorden en het extreme zuiden, maar tussen deze gebieden is ook nog zoveel moois te zien! Zelf ben ik dol op het merengebied van Chili waar het heerlijk groen is en waar je veel nationale parken en toegankelijke natuurgebieden vindt. Ik vertel je over de mooiste stops in het merengebied die je toe kunt voegen aan een rondreis door Chili.

Eva in Chili
Eva, Van Verre

Onbekende plekken in Chili

Eva, Van Verre Chili 24-2-2020

Chili is een erg veelzijdige bestemming om doorheen te reizen. Er zijn in dit grote land dan ook nog veel onbekende plekjes te ontdekken. Chili-specialist Eva heeft zo'n 12 weken door dit land gereisd en geeft graag de beste tips om het onbekende van Chili te gaan ontdekken.

Santiago de Chile
Eva, Van Verre

Ontdek Santiago de Chile

Eva, Van Verre Chili 18-11-2019

Wat een heerlijke stad is Santiago de Chile. Ik heb me er twee weken heerlijk vermaakt. Deze stad is misschien wel een van de modernste en rijkste steden van Zuid-Amerika. Je ziet het aan de mensen, de gebouwen, de infrastructuur en je merkt het aan de samenleving.