Blog Amerika

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Amerika voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website.

Nicole op reis met Jonge kinderen
Nicole, Van Verre

Op reis naar New York met jonge kinderen

Nicole, Van Verre Amerika 22-1-2024

Ga je echt met je 4-jarige naar New York? Wat ga je daar doen? Dat is toch niet leuk voor een kind? Dat zijn een paar van de vele vragen die ik kreeg nadat ik aangaf op reis te gaan naar New York, MET onze 4-jarige zoon. Maar wat een fantastische reis hebben wij gehad, ik kan het iedereen aanraden om de volgende redenen...

 

Onze reis langs de swingende steden in de Deep South
Anne, Van Verre

Mijn reis langs de swingende steden van de Deep South

Anne, Van Verre Amerika 21-12-2023

Na 4,5 jaar reisde ik samen met mijn vriend eindelijk weer terug naar mijn geliefde Amerika. Deze keer bezochten we de Deep South. Samen maakten wij deze bijzondere rondreis door Amerika met als thema; muziek. Wij zijn echte muziekliefhebbers en gaan ieder jaar naar verschillende muziekfestivals in Europa en bezoeken regelmatig een (rock) concert. Mijn vriend speelt daarnaast ook de drums en is bezig met een cursus voor de elektrische gitaar. Hierdoor was een reis langs de steden van de Deep South voor ons de ideale rondreis. Zo konden we zien waar het allemaal is ontstaan en samen genieten van de vele live muziekoptredens. Tijdens onze reis zijn we echt verliefd geworden op de Blues en de Jazz muziek!

 

Lara bij het Miami Beach sign in Florida
Lara, Van Verre

Vijf Florida vakantie tips

Lara, Van Verre Amerika 19-5-2023

Florida heeft de bijnaam de ‘’Sunshine State’’ en dat is niet voor niks. Vrijwel het hele jaar door schijnt de zon en dit kan zorgen voor erg hoge temperaturen. Ondanks dat er periodes zijn adt er veel regen valt en orkanen voor kunnen komen, is de temperatuur de meeste maanden aangenaam en kun je in Florida vele mooie plekken bezoeken. Ik geef je mijn vijf ultieme Florida vakantie tips. 

Autorondreis Deep South
Patrick, Van Verre

Autorondreis Deep South

Patrick, Van Verre Amerika 7-4-2021

“Music was my first love” zong John Miles ooit. En voor wie geldt dat nu eigenlijk niet? Maar zeker in dit gebied voert muziek de boventoon, naast de (bloedige) geschiedenis. Ontdek de plaatsen die Patrick bezocht tijdens zijn rondreis door de Deep South.

Woon een honkbalwedstrijd bij!
Chantal, Van Verre

Woon een honkbalwedstrijd bij!

Chantal, Van Verre Amerika 22-12-2020

Collega Chantal reisde af naar Texas en bezocht hier een honkbalwedstrijd. Ze is opgegroeid met honkbal en wilde minimaal één wedstrijd zien. Het werd een wedstrijd van de Round Rock Express. Met een hotdog en popcorn in de hand en veel entertainment hangt er een leuke sfeer in het stadion. Lees meer in haar blog.

Top 5 bezienswaardigheden in San Francisco
Lisanne, Van Verre

Top 5 bezienswaardigheden in San Francisco

Lisanne, Van Verre Amerika 5-10-2020

Het is voor mij de leukste stad van de Verenigde Staten: San Francisco, gelegen aan de westkust in de staat Californië. Bijzonder is dat deze stad gebouwd is op 43 heuvels, wat betekent: schuine straten, hoge hellingen en scheve huizen. Lees Lisanne haar top 5 bezienswaardigheden, al zijn er veel meer plekken die een bezoek waard zijn.

Tropisch Florida: Key West!
Astrid, Van Verre

Tropisch Florida: Key West!

Astrid, Van Verre Amerika 5-10-2020

Tropische en kleurrijke bloemen, mangrovebossen, helderblauw water en kleine parelwitte, aangelegde strandjes; een tropisch paradijs! Dit is waar Key West voor staat. Collega Astrid heeft haar top 10 van bezienswaardigheden op een rij gezet.