Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Blog Amerika

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Amerika voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website.

Autorondreis Deep South
Patrick Goorhuis

Autorondreis Deep South

Patrick Goorhuis Amerika 7-4-2021

“Music was my first love” zong John Miles ooit. En voor wie geldt dat nu eigenlijk niet? Maar zeker in dit gebied voert muziek de boventoon, naast de (bloedige) geschiedenis. Ontdek de plaatsen die Patrick bezocht tijdens zijn rondreis door de Deep South.

Woon een honkbalwedstrijd bij!
Chantal Heere

Woon een honkbalwedstrijd bij!

Chantal Heere Amerika 22-12-2020

Collega Chantal reisde af naar Texas en bezocht hier een honkbalwedstrijd. Ze is opgegroeid met honkbal en wilde minimaal één wedstrijd zien. Het werd een wedstrijd van de Round Rock Express. Met een hotdog en popcorn in de hand en veel entertainment hangt er een leuke sfeer in het stadion. Lees meer in haar blog.

Roadtrip over de Highway 1 via de Big Sur
Lisanne Vreijsen

Roadtrip over de Highway 1 via de Big Sur

Lisanne Vreijsen Amerika 5-10-2020

Roadtrippen door de Verenigde Staten: het land van de selfdrives! Een niet te missen route is de Highway 1: van Seattle helemaal naar San Diego. Je reist via indrukwekkende steden, door droge woestijnen en het dichtbeboste Oregon. Als je het ons vraagt; een echte aanrader.

Top 5 bezienswaardigheden in San Francisco
Lisanne Vreijsen

Top 5 bezienswaardigheden in San Francisco

Lisanne Vreijsen Amerika 5-10-2020

Het is voor mij de leukste stad van de Verenigde Staten: San Francisco, gelegen aan de westkust in de staat Californië. Bijzonder is dat deze stad gebouwd is op 43 heuvels, wat betekent: schuine straten, hoge hellingen en scheve huizen. Lees Lisanne haar top 5 bezienswaardigheden, al zijn er veel meer plekken die een bezoek waard zijn.

Tropisch Florida: Key West!
Astrid Goedhart

Tropisch Florida: Key West!

Astrid Goedhart Amerika 5-10-2020

Tropische en kleurrijke bloemen, mangrovebossen, helderblauw water en kleine parelwitte, aangelegde strandjes; een tropisch paradijs! Dit is waar Key West voor staat. Collega Astrid heeft haar top 10 van bezienswaardigheden op een rij gezet.