Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

De Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad slingert zich door spectaculaire en adembenemende ravijnen in de afgelegen wildernis van het immens grote San Juan National Forest en zorgt voor een onvergetelijk avontuur.

 

De aanleg van de Denver & Rio Grande Railway begon in 1879. In juli 1882 waren de sporen naar Silverton compleet en begon de trein zowel vracht als passagiers te vervoeren. De lijn werd aangelegd om zilver- en gouderts uit de San Juan Mountains te vervoeren. Vandaag de dag rijdt deze historische trein tussen Durango en Silverton vanuit het oorspronkelijke treindepot. De stoomlocomotieven en de wagons zijn in authentieke stijl gerenoveerd. Het uitzicht op de bergen kan niet vanaf de weg gezien worden en is onvergetelijk.

 

Allemaal aan boord! Beleef het avontuur van het reizen met een kolengestookte, door stoom aangedreven, locomotief op dezelfde sporen die mijnwerkers, cowboys en kolonisten van het Oude Westen meer dan een eeuw geleden gebruikten.

 

Er zijn dichte en open wagons. We kunnen een retour boeken of een enkele reis, waarbij we de busreis terug regelen. Er is een standaardklasse en een luxe klasse en zelfs een Vista Dome met veel glas voor het beste uitzicht.

 

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Engelssprekende gids, treinticket.