Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

Cross anderhalf uur rond op een segway, door de schitterende natuur van het park Garden of the Gods. Vind uw balans op het elektrisch aangedreven karretje met twee wielen. De start is bij het bezoekers- en natuurcentrum Garden of the Gods. Geniet van het uitzicht en loop een rondje door het informatieve centrum.

 

Het af te leggen parcours met de segway voert u door een heuvelachtig gebied. Uw gids start met een uitleg over hoe u met de segway moet omgaan en u legt na wat oefening een behendigheidstest af. Als iedereen zich helemaal op zijn gemak voelt, gaat de tocht van start. U komt onderweg stadsstraten met en zonder fietspaden, heuvels en steile afdalingen tegen en dit draagt bij aan het avontuurlijke niveau van deze tour.

 

Onderweg maakt u verschillende korte stops. De gids wijst u bijvoorbeeld op roodstaarthaviken, oude rotsformaties, exotische planten en wilde dieren. Misschien ziet u wilde berggeiten tegen de rotsen opklimmen.  De gids vertelt ook het een en ander over de geschiedenis van het park en Colorado Springs. Nog meer couleur locale komt naar voren bij de mythes en waargebeurde verhalen over het oude westen. Na deze tour bent u het met ons eens: een tour per segway is een aanrader!

 

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Engelssprekende gids, gebruik segway, helm