Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

In de jaren vijftig hebben de inwoners van Boston die zich bezig hielden met de koloniale geschiedenis van de stad de Freedom Trail opgericht van 2,5 mijl. Het wandelpad, te herkennen aan rode bakstenen op het trottoir, omvat 16 belangrijke nationale historische locaties. Deze authentieke Amerikaanse schatten zijn onder meer begraafplaatsen, kerken, musea, parken en Old Ironsides. Samen met een aantal historische markeringen vertellen ze het verhaal van Amerika's strijd voor onafhankelijkheid en de oprichting van een nieuwe natie.

 

U bezoekt onder andere The Boston Common, het State House, Park Street Church, de Granary begraafplaats, het standbeeld van Benjamin Franklin, de Latijnse school van Boston en Faneuil Hall.

 

De Freedom Trail Foundations biedt één van de meest populaire historische tours van New England. Onder leiding van een, deskundige 18e-eeuwse gekostumeerde gids wandelt u in 90 minuten de Freedom Trail. De mix van humor en geschiedenis zorgt voor een ervaring die u het gevoel geeft dat u echt in de dagen van de revolutie leeft.

 

De excursie is op samen met andere reizigers.

Inclusief: Engelssprekende gids