Loei, Sirila Farm

Thailand

Een fantastische locatie in de mooie omgeving van Loei. U wordt hartelijk ontvangen als u aankomt met het bijzonder vervoer, namelijk per tractor. Een bijzondere plek die u nog lang zal herinneren!

Locatie

In een dorpje Wang Sapung buiten de stad Loei. Om er te komen wordt u afgezet door uw chauffeur en gaat u verder per tractor naar de accommodatie. Bij aankomst wordt u hartelijk opgewacht met een welkomstdrankje en een uitleg over deze bijzondere locatie. De omgeving is prachtig tussen de groene bergen en de plantages die zij zelf verzorgen.

Accommodatie

Een bijzondere locatie. De eigenaren kweken op het land diverse bomen, vruchten en planten en zoeken hier naar de gewassen die het beste groeien op hun grond. U slaapt in een tent. Geen koepeltentje maar een mooie luxe tent van alle gemakken voorzien. Het eten is uitstekend verzorgd door de gastvrouw. De eigenaren vertellen u graag over het ontstaan van Sirila Farm. U zult zich hier heel welkom voelen. Daarbij is het niet geheel onbelangrijk dat er hier geen stroom is. Met zonne-energie lampen wordt uw verblijf verlicht. Tevens krijgt u een grote lamp mee die voor voldoende licht zorgt om de hele tent te verlichten.

 

Kamertypes:

  • Safaritent: er zijn 4 tenten die met veel comfort zijn ingericht. De tweepersoonsbedden hebben een klamboe. Tevens is er een slaapbank, geschikt voor nog eens 2 personen. In de ochtend wordt heet water gebracht voor uw koffie en thee die u op uw eigen terras kunt nuttigen. De badkamer is buiten de tent gedeeltelijk in de open lucht. U kunt douchen onder de sterrenhemel. Het toilet en de wastafel zijn overdekt. Een enorm leuke ervaring!
Voorzieningen
  • Groot grondgebied rondom de tenten waar diverse gewassen worden geoogst
  • Een restaurant waar het menu met veel liefde worden bereid door de gastvrouw
  • ’s avonds een bijzondere ervaring na het eten, dat geheimpje verklappen we nog niet!
  • Zeer uitgebreid ontbijt met allerlei lekkernijen
  • Kortom, op deze locatie is het back to basic, op een zeer comfortabele en sfeervolle manier
  • Er is geen elektriciteit!
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën