terug naar het overzicht

Rondreis Ontdek de geheimen van Thailand

Maatwerk, alles kan!
Nicole-in-Thailand
Nicole Engeltjes
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Prijsindicatie: vanaf € 2485,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

In het kort over Ontdek de geheimen van Thailand

Geniet van de adembenemende uitzichten en proef de sfeer van onbekend Thailand tijdens deze rondreis door het oosten van Thailand richting het noorden. Na de interessante metropool Bangkok reist u naar het Khao Yai National Park. Dit is het oudste en één van de grootste nationale parken van Thailand. Het Khao Yai National Park staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en niet zonder reden! De prachtige regenwouden, watervallen en vele dieren: van vlinders tot wilde olifanten. U maakt verderop kennis met Khmertempels die de Isaan te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld het Prasat Hin Phimai. Deze Khmer-tempel heeft veel overeenkomsten met Angkor Wat in Cambodja.

In Loei is het luxe tentenkamp een belevenis, een unieke locatie. Historisch Sukhothai ontbreekt natuurlijk niet vanwege het bijzondere tempelcomplex uit de oudheid. Chiang Mai is de noordelijke hoofdstad waar het leven nog heel ontspannen is vergeleken met Bangkok. Tijdens de route door het noorden van Thailand komen natuur en cultuur op een geweldige manier samen. De vriendelijkheid van de bevolking en de tradities die zij in ere houden gaat u dan dichtbij ervaren. Van slapen in een lodge bij de Lisu stam tot een bezoek aan de Padoung langnekken stam. U sluit de reis af aan een prachtig strand in het zuiden. Deze reis zal een onuitwisbare indruk op u maken!

Route

Dag 1   Aankomst Bangkok
Dag 2   Bangkok
Dag 3   Khao Yai National Park
Dag 4   Khao Yai National Park
Dag 5   Khon Kaen
Dag 6   Loei
Dag 7   Chiang Khan

Dag 8   Dan Sai
Dag 9   Sukhothai

Dag 10  Chiang Mai

Dag 11  Chiang Mai
Dag 12  Lisu Lodge
Dag 13  Mae Hong Son
Dag 14  Mae Chaem

Dag 15  Chiang Mai
Dag 16  Koh Samui
Dag 17  Koh Samui
Dag 18  Koh Samui
Dag 19  Koh Samui
Dag 20  Vertrek Koh Samui

thailand-bangkok-meisje-dansen(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Thailand. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Als u ergens langer of korter wilt verblijven dan passen wij dit, waar mogelijk, voor u aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tip:

  • Koh Samui is ook te vervangen door een andere mooie strandbestemming.

Overige informatie

Vervoer

De transfers zijn deels privé en deels gedeeld met andere reizigers.


Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat.

Accommodaties
Wij boeken goede hotels. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag waar mogelijk in een offerte voor u aan. We bieden praktisch alle goede hotels aan. Zie ook tabje Hotels.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.