Taos, Luna Mystica

Amerika

Een echte must-do en een once-in-a-lifetime experience: slapen in een vintage caravan. U kent ze wel uit de film, de zilverkleurige Airstream trailers. Op een rustige plek, op een kwartiertje rijden van de new age plaats Taos.

Locatie

Hotel Luna Mystica is een vintage trailer hotel en camping in Taos, in de staat New Mexico. De uitgestrekte Mesa van Taos is één van de meest mystieke locaties op de planeet. Kom kamperen onder de beroemde sterrenhemel van New Mexico, naast een legendarische berg. De accommodatie ligt op 15 minuten van het centrum van Taos en vlakbij de Gorge Bridge, Mamby Hot Springs en Earthship Biotecture. In Taos zijn tal van restaurants, maar wilt u niet meer rijden ’s avonds, gaat u dan naar Taos Mesa Brewing, een volwaardig restaurant naast het hotel.

Accommodatie

Elke trailer is uitgerust met een eigen zitje buiten, een badkamer, comfortabel bed en een keuken. Iedere trailer is uniek, want het familiebedrijf dat de “camping” runt, wilde de oude stijl behouden. Sommige trailers komen uit 1950. Wel zijn er moderne voorzieningen toegevoegd. Sommige caravans zijn de welbekende, zilverkleurige Airstream-modellen, maar er zijn diverse types caravans. Er zijn ook tentplaatsen beschikbaar, evenals primitieve camperplaatsen zonder aansluitingen.

Alle accommodaties zijn voorzien van wisselstroom- en verwarmingstoestellen. Fijne kwaliteit beddengoed en lakens zorgen voor een comfortabele nachtrust. In iedere caravan is een volledige of gedeeltelijke badkamer. Houdt u er wel rekening mee dat het een krappe ruimte is. Bovendien hebben de caravans een kleine boiler: voor langere douches kunt u gebruik maken van een aparte, gedeelde doucheruimte. In het keukentje is een mini-koelkast en een kookplaat. Borden, kopjes, pannen en bestek zijn aanwezig.

Neem plaats op uw terras en geniet van de zonsondergang boven het landschap van New Mexico.

Koop hout en steek de buitenhaard aan als het tijdens de avonden wat killer wordt.

Er zijn verschillende types caravans:

  • Een medium trailer voor maximaal vier personen
  • Een large trailer, eveneens voor maximaal vier personen
  • Een deluxe trailer voor maximaal zes personen

De bedden die in de trailer staan, verschillen. Soms staat er een kingsize bed, soms twee eenpersoonsbedden, soms twee queensize bedden; iedere caravan is anders. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uitgaat naar een kamer met één kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant naast de accommodatie
  • Parkeergelegenheid

 

Er is geen zwembad bij deze accommodatie.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën