Yellowstone National Park, Grizzly Lodge

Amerika

De Grizzly Lodge ligt net anderhalve kilometer buiten het Yellowstone National Park. U verblijft hier tijdens de grizzly- en wolvensafari. Deze populaire wildlife fotosafari richt zich op het spotten van de roofdieren in Greater Yellowstone. U brengt twee dagen door op een plek waar veel grizzly’s en wolven leven. U verblijft zowel in het Grand Teton als het Yellowstone National Park. U gaat ook naar de beroemde Lamar Valley, vaak aangeduid als de Serengeti van Noord-Amerika.

               

Locatie

Silvergate ligt slechts een halve mijl van de ingang van het park en is een van de meest afgelegen plaatsen waar u ooit zult overnachten. Het diner wordt in een lokaal restaurant geserveerd en vervolgens steekt de gids een kampvuur aan. Een betere manier om de dag af te sluiten dan met het roosteren van marshmallows boven een vuur, met uitzicht op de Soda Butte kreek en enorme bergen, is er niet!

Accommodatie

Bij Grizzly Lodge vindt u de rustieke sfeer van een oude mijngemeenschap, met de imponerende natuur van Yellowstone National Park als decor.

De kamers zijn eenvoudig, maar het past helemaal in het decor van het landschap.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën