Bouwsteen Grizzly’s en wolvensafari Yellowstone

Deze populaire wildlife fotosafari richt zich op het spotten van de roofdieren in Greater Yellowstone. U brengt twee dagen door op een plek waar veel grizzly’s en wolven leven. U verblijft zowel in het Grand Teton als het Yellowstone National Park. U gaat naar de beroemde Lamar Valley, die vaak aangeduid wordt als de Serengeti van Noord-Amerika. Samen met een gids gaat u in een klein groepje op pad. U krijgt fotografietips terwijl u door “bear country” reist.

Goede kans wolven te spotten
Grizzlyberen zien
Hoogtepunten Yellowstone
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Grizzly’s en wolvensafari Yellowstone

Dag 1   Aankomst Grand Teton National Park
Dag 2   Yellowstone National Park

100% maat werk

Dag 1 Naar Grand Teton National Park

Amerika-Verenigde-Staten-Wildlife-15 Amerika-Grand-Teton-Kanovaren_1_497897 Amerika-Verenigde-Staten-Wildlife-47

Uw gids haalt u op bij uw hotel in de Jackson Hole Area. U rijdt naar Grand Teton National Park, een geweldig natuurgebied waar alle wilde dieren uit de regio vertegenwoordigd zijn. Elanden, herten, bizons, pronghorns, vossen, coyotes, steenarenden, zwarte beren, grizzlyberen en zelfs wolven worden vaak gespot, afhankelijk van het seizoen.

 

In het Grand Teton National Park bezoekt u de Moulton Barns, Mormon Row, Schwabacher's Landing, Elk Ranch, Signal Mountain en Maude Noble's Hut om maar een paar dingen te noemen. Geniet van de prachtige vergezichten. De tocht gaat vervolgens naar het noorden, naar Yellowstone National Park. U rijdt langs de Snake en Lewis rivieren, langs Lewis Falls en Lewis Lake. De route staat niet helemaal vast. De gids gaat naar plekken waar u de beste kans heeft beren en wolven in Yellowstone te zien! U bezoekt de Hayden Valley en de Grand Canyon van Yellowstone. Zeker gaat u naar de Lamar Valley, vaak de Serengeti van Noord-Amerika genoemd. Dit is de beste plek in Yellowstone om grizzly's en wolven te spotten.

 

De dag eindigt in Silvergate Montana bij de Grizzly Lodge. Silvergate ligt slechts een halve mijl van de ingang van het park en is een van de meest afgelegen plaatsen waar u ooit zult overnachten. Het diner wordt in een lokaal restaurant geserveerd en vervolgens steekt de gids een kampvuur aan. Een betere manier om de dag af te sluiten dan met het roosteren van marshmallows boven een vuur met uitzicht op de Soda Butte kreek en enorme bergen is er niet!

 

Overnachting nabij Yellowstone National Park.
Inclusief hotel pick-up van Jackson Hole, alle vervoer, een ervaren naturalistengids, ontbijt, lunch, diner, snacks, souvenirwaterfles en gebruik van telescopen en verrekijker gedurende de hele reis.

Dag 2 Yellowstone National Park

Wolvensafari Lamar Valley

Amerika-Yellowstone-Lamar-Valley-Bison

Vroeg uit de veren en op pad naar de Lamar Valley voor een nieuwe kans om wolven en beren te zien. De gids bereidt een picknickontbijt dat u in de natuur nuttigt. U doorkruist Yellowstone. Hopelijk ziet u nog meer en andere dieren dan gisteren. De bekende Old Faithful-geiser wordt ook niet overgeslagen tijdens deze tour. Langzaam aan zakt u af naar het zuiden. Terug naar Jackson Hole.

 

Boordevol ervaringen en ongetwijfeld met kaartjes vol foto’s wordt u naar uw hotel gebracht.

 

Inclusief alle vervoer, een ervaren naturalistengids, ontbijt, lunch, snacks en gebruik van telescopen en verrekijker gedurende de hele reis.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën