Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in de Rocky Mountains

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in de Rocky Mountains. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aspen, Aspen Mountain Lodge

De lodge is alles wat u zich voorstelt van een verblijf in de wintersportplaats Aspen, in Colorado. Een authentiek gebouw met een open haard zorgen voor een knusse uitstraling.

Colorado Springs, The Broadmoor

Een groot complex aan de rand van Colorado Springs met hotels, winkels en restaurants in een natuurrijke omgeving aan de rand van de Rocky Mountains. 

Denver, Crowne Plaza

Een hotel op een uitstekende locatie in de stad. De kamers en faciliteiten zijn goed. 

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
Astrid bij Key West
Astrid
Noord-Amerika is in alles spectaculair en afwisselend! Het gevoel van vrijheid tijdens een rondreis maakt het mijn favoriete bestemming.
Contact met Astrid
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara