Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in de Rocky Mountains

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door de Rocky Mountains. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in de Rocky Mountains. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bear Lake, Conestoga Ranch Glamping Resort

Glamping is een ervaring waarbij u natuur en moderne luxe combineert. Het biedt u de mogelijkheid om te kamperen, zonder het comfort van thuis op te offeren. 

Big Sky, 320 Guest Ranch

De 320 Guest Ranch is een historisch pand van meer dan 100 jaar oud, gelegen langs de Gallatin rivier. Dineer ter plaatse bij het 320 Ranch Steak House en sluit de avond af in de...

Cody, Buffalo Bill Village

Buffalo Bill Village ligt in het centrum van Cody en is een historisch monument en biedt een nostalgisch uiterlijk met alle voorzieningen die u in een hotel mag verwachten.

Cody, Holiday Inn

Als het gaat om kwaliteitshotels in Cody, staat the Holiday Inn Cody aan de top. Ontspan in het verwarmde buitenzwembad!

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara