Boston, The Revolution Hotel

Amerika

South End, waar dit hotel is gelegen, is één van de meeste gewilde plekken om te wonen in Boston. Er zijn veel restaurants, foodtrucks, bars en theaters te vinden, u wandelt er zo naar toe! Dit hotel is modern ingericht en is een fijne plek om de stad verder te ontdekken.

Locatie

The Revolution Hotel bevindt zich op de kruising van Berkeley en Appleton Streets in Bostons South End. Iconische stenen architectuur is waar de buurt altijd om bekend stond, het hotel past daar prima bij. In de jaren 1920 waren er verschillende speakeasies (bijeenkomsten waar illegaal alcoholische drank werd verkocht) verspreid over de straten in de buurt. Tegenwoordig is het een van de meest gewilde plekken om te wonen in Boston. Veel van de beste restaurants van de stad, gastronomische foodtrucks, boetiekjes, theaters, kunstenaarsateliers en galerieën zijn hier te vinden. Een goede uitvalsbasis om de stad te gaan verkennen dus!

Accommodatie

De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, een televisie en een kluisje. De badkamer heeft een bad en/of douche. Wij boeken enkel de kamers welke over een eigen badkamer beschikken.

 

  • Standaard kamer, deze kamer beschikt over bovenstaande en over een tweepersoonsbed. Ook is er een standaardkamer met twee tweepersoons queensize bedden.
  • Revolution loft, deze kamer is groter en beschikt als extra over een klein keukentje. Ook hier is er een keuze tussen één groot tweepersoonsbed of twee kleine tweepersoonsbedden.

 

Deze kamers met twee bedden dan ook zeer geschikt voor families tot 4 personen.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Fitnesscentrum
  • Restaurant                     
  • Bar
  • Fietsverhuur
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën